Friday, January 11, 2008

sape yg kena???

td combi ym ngn kujie..jie ckp law dlm blogging sape yg kena tag..dia diwajibkan tag kwn2 yg lain pulak supaya permainan ni berterusan..tetapi kwn2 yg ditag bole menarik diri dgn alasan yg munasabah...so disini utk melengkapkan permainan ini combi dgn sukacita ingin tag kwn2 yg namanyer ada sini..

tag kita ialah menyiapkan print screen seperti yg combi dah buat dibwh ini...

kita lihat sape yg kenaaaaaaaaaa !!!!



  • jie
  • ku nadzri
  • junaidix
  • OD
  • UJ
  • abg putra
  • abgjas
  • ks
  • arsaili
  • azlanlin
  • toknabe
  • cikgu panji
  • ziana
  • lily
  • anis
  • mat gebu (jgn ko larikk arr)
  • mika
  • shayz
  • jun (hehehe...)
  • sarah
  • muazdlife
  • kelat
  • nemo

~combi harap sume dpt menyahut cabaran combi ni ekk :)

~terima kasih daun keladi..kalo sudi combi tag lagi... :p




19 comments:

Lily.Lulu. said...

auntie .. auntie nak tag ape ?? kat bawah nya entry kite x paham .. ape yg kite kena tag ??

hikk ..

sila tolong pahamkan saya
:D

Mat Gebu said...

Ohhh tidakkk...pakcik alergi bab2 tag nie, sat lagi body aku gatal2, pala pening2 dan tekak loya2..ahakss!!...kalau boh gambaq koceng ok dakk kak combi maniss?

Jie said...

wei....mana aci....ko ni macam citer kerbau lepaskan buaya tersepit....kita pula di gegetnya...tak aci....tak aci....

azlanlin said...

tq combi...daklan sayang kat combi sbb ko x tag daklan. combi mcm tau aje yg daklan x berapa gemor ngan tag mengetag ni ...fuh..fuh..fuh..selamat!

nenek daklan pesan: kalu kena tag, kompom demam tak kebah-kebah, kompom rebah!..wakakakakka

Ziana said...

mama.........
x aci
apo tag skali ramai?
sampai habis stock kawan2
hahahaha

kunadzri said...

woitzzz....
macam ku kenal jer nama tu...
tengah cari idea nih....
aku pnyer screen ni blank jer...

echah_syed said...

lily >> tu hahh dah siap..tgk laa.td dok renovate n3 mase ly interprem :p

mat gebu >> gambaQ udang yg montel2 dlm blog hg pun bole..ekeke

jie >> sape suruh?? aku ingat biar dorang blasah ikut citarase masing2 asal jd print screen..bole dak??

daklan cyg ku >> ade tuu..tgk betol2..daklan wajib buat sbb baru grade kursus computer kan..jgn ngelat arr :p

ziana >> ade tu yg tak suker kena tag..nnt kakdik paksa ekk..ekeke
mama pun tatau main tag bagai ni..pastu jie suruh..mama pun alergic ni sume..uhuks :p

echah_syed said...

kunadzri >> cari laaa kt bwh meja,kt atas kerusi,kt bwh lemari..hehehe

deri..combi pun tatau main tag ni..tp jie suruh pas kt kwn2..

lagi pun combi takut kena balas dendam..huhuhu xmo :(

pu3nemo said...

mama,nk ne print screen tu ne letak pic kita ker??

azlanlin said...

To Chombi:

Combi lagi ngelat, tadi daklan tengok...xde mende pong...kali kedua tengok...ade la pulok.. kompom ...combi baru tambah dlm entri tu! Tak la wooiii... ngelat la! hantu betoi!

echah_syed said...

nemo >> letak pic sendiri la cyg..baru best kan kan..tp kalo nk letak pic bf pun bole..hehehe :p

~ jgn marah ekk cyg mama ~

echah_syed said...

daklan >> betol la cyg..combi tatau ngelat2 laa..lorr

buat ekk..letak pic daklan yg emsemm tuu :p

mikaounik said...

huuuuu..mengtag org ngan ramai skali....

huuuiiii..nnt saya buat erkkk :P

echah_syed said...

mika cyg..TQ huhuhu :(

Sarah Mohd Shukor said...

salam aunty yg comel.

tu sarah mana tu aunty? heheh. sarah ni ke atau sarah lain? ahaks :p dh confirm, baru sy pertimbangkn utk buat ye ke tak ye. hehe

Ziana said...

mama..
nanti kakdik buat ek..
sbb skang nih kat opis laa..

sbb wallpaper opis standart ajek..
:)

smalam x on notebook lak kat umah..
layan tv :)

echah_syed said...

sarah >> kt link antie ade sorang je sarah...sarah ku yg cute tuuuu :p

~ cptt buat !! cubit kang...cecece

~ cyg sarah ~

echah_syed said...

ziana >> orait kakdik..buat arr

skrg keje ptg ke pagi???

~ cyg kakdik ~

---> kelat said...

mama combiiii... hehehe... kelat dah wat dahhh... huhuhu... harap mama combi pueh ati ekkk... so... kelat bole setat tag member yg laen ker ek??? huhuhu...