Thursday, January 10, 2008

tag utk utk adique 170308 10.49pm

tag ni utk adique..sowi laa combi post lmbt kat sini.tapi combi tetap tunaikan janji combi tau..macih adique yer **hugs**





12 comments:

TIRAI HIDUP said...

Tajuk:Sawan Lidah

Combi pojaan malaya,

Terima kasih sayang kerana kau sudi jawab tag aku yg sedang sakit sawan lidah berlubang bagai nak tembus akibat cpr dgn org yg ada virus telaga buruk!Budin kata bukan aku kata ni..sakit sangat tapi aku gagahi juga bangun dan buka blog dan bila ngadap blog aku lupa diri yg sedang uzur ini!Jangan sapa call aku sebab aku dah x boleh bercakap dikira nazak lidah ni!Seb bek cuti kalau tak jenuh nak guna bahasa isyarat plak...Kalau ko nak rasa apa yang aku rasa ni,aku boleh doakan agar ko dapat penyakit ni..hahahah!Bila terbaring begini aku teringatkan si KS yg terkedang di katil namun masih boleh berblog...so aku rasa macamana bila aku terlantar begini dan masih boleh berblog..
Hang sayang aku ke??Ni aku tengah teringatkan si Norz yg jarang masuk blog haku...dia marah aku ke sebab meroyan aku dah kembali baru ni...??Hang pi la pujuk Norz agar kembali padaku...pulangkan kemeriahan berblog kita macam dahulu...syonok walau kene marah!nanes depan pc...gilos..sensitip la konon!aku memang mudah nanes dan mudah hepi balik!Dah memang dasar spesis Gremlins!Aku hargai segala tag yang ko buat ni..ko buat sendiri ke ko tanya anak muda ko hahahhahha!Aku pun baru tau cemana nak save dalam paint!dulu aku x perasan cemana nak save as jpeg or gif!Bila dah meroyan nak buat baru aku belajar semua ni...Cantik muka hang dan body bergetah..geram orang tengok tau..sekarang ni x leh tayang body full sebab kang ada orang masukkan dlm kategori lubang lesong,lubang tanduk...adoilaaa..hahahhah!
Terima kasih combiku walaupun baru dapat satu respon tag!Jadilah..at least but not last ada juga..
Sekian wabillahitaufik wal hidayah assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh!Full version jawab salam ni!
Luv u darling...

echah_syed said...

kesian hg ekk.aku pernah kena virus ni..sora ilang terus main bahasa isyarat jer..kalo time ni kena ligan abis laa aku..nk jerit x bole..huhuhu takutnyerr !!

aper laa kita ni sket2 nk majuk..tp aku rase kita ni majuk sbb ade yg nk pujuk..kalo tidak mamposs sorang2..hehehe

norz bkn majuk atau marah kt hg..tp dia kan selebriti bz memnjang laaa..aku x heran kt dia sbb yg x selebriti pun bz gak smpi xde mase nk intai blog kawan2..tol dak??

oitss kita buat skrip drama ker ni??dah berjela2 aku tulis..baru ingat rupanyer ni kt komen blog..aku ingat kt email..adehhh !!

screen shot ni aku buat ngn huby..boy bz ngn homework laa,kadet polis laa,sukan laa..ni kan minggu pertama..kesian aku tengok..x sampai ati nk kaco.

hg ni mmg sawan tol laa..naper dok sebut pasai getah skrap bagai..satgi ade org kata kena tulis 18sx.. :(

btw..kita tetap kawan dan akan jadi kawan sampai bila2 walaupun hg naik pelamin utk kali keberapa ekk??ekeke..SLMT PENGANTIN BARU..ermmmm..org tu dah x sabo..kejo yop kejo !!

~ cyg hg ~

TIRAI HIDUP said...

oii...aku memang syok kene gossip macamni dgn budin..diapun x kisah tingat macam zaman budak budak dulu kene gossip pon syok dah!!!
Senang jawab kalau ada jodoh aku tukar je A jdi I..but now masih A dan A cuba baca perkataan kawan dgn kawin!!Ok harap dapat membantu menenangkan fikiran semua bloggers yg bz gossip aku dan bud!
hahahhah...budin dgn aku takat ni memang la lebih dari level seorang kawan...

Jie said...

combi..bagus sgt la tu dapat display screen hang... baguih sebab semakin maju tak takut nk tekan2 kebod kat pc tu..jgn risau tak meletOppp...ade byk kelas lagi tu..jgn nk mengelat..!

Combi... awat byk sgt shotcut kat screen tu... :p

tang ni aku dah buat setahun lepas, jgn gatai2 nk suruh..musim tag mengetag dah berlalu :p

TIRAI HIDUP said...

sebijik macam anak dara.Tapi macam anak dara dah season la kuikuikui
Combi jom pi blog aku sebb aku berjaya cipta satu resepi spesel mengalahkan cemua chef yang terra tu..sah depa terutama Gebu dan norz naik risau sebab aku dah nak mengatasi depa dalam bidang masakan!kah kahkah...budin tentu bangga sebab kami dah berjaya cipta 2 resepi .Insyallah kami akan bukukan kedua resepi itu nanti!

muadzlife said...

salam mamal hijrah to you combi

pu3nemo said...
This comment has been removed by the author.
pu3nemo said...

salam maal hijarah mama!
lawa gmbr tu,swit..


tkcr..
muahhxx

Ziana said...

comei mama ku!
:)

echah_syed said...

jie.........hehehe :p

muazdlife >> slm maksu..lame x ym ekk?? combi ni tak berkesempatan lagi..kalo sek cuti ok laaa :)

nemo >> lawa ker?? dah kembang ni..jgn puji slalu nemo nnt x bole bgn kang.. :p

ziana >> comey cm kakdik gak hehehe :p

---> kelat said...

hehehe.. combi... kalo yg pahit itu ubat yg paling mujarab... abis... yg kelat itu ape pulak yekkk... hehehe...

echah_syed said...

kelat >> sudah geharu cendana pula..udah tau tanyer lagik..ko la K E L A T...cecece

~ mane tag??