Friday, January 25, 2008

jom jom erobik 240108 22.35pm

~ mama in blue ~

ptg tadi combi gi erobik..huhh penat giler sbb dah lama cuti sejak bulan pose lagik.
ni semangat tgh berkobar2 jd layan je laa.. :p
mama's d vogue sempat posing lagi sebelom kelas start..sabo je laa hohoho.. :D

21 comments:

Ziana said...

wahhh!
mama ku very the vouge!
:)

mikaounik said...

wowoooo..bersemangat waja laaa...
cayunkkk..cayunkkk..cayunkkk

mikaounik said...
This comment has been removed by the author.
echah_syed said...

ziana >> vogue da bomb :p

jom join..


mikaounik >> jgn lupe DA RED KEBAYA :D

sabo je aku dgn budak sorang ni tauu :p

DUNIABUDIN said...

MamaGenit - gambar kat atas sekali tu, yang berdiri sebelah pintu kete tu, macam dara sunti sedang dingorat. Hehe...

Jun :) said...

phewwwiitttt! cecece...combiku..wah2, la ni..rajin na g kelas erobik..pas ni sume kaler kebaya leh beli la..mmuahhh! tempat borak wat hal la 2-3 ari ni..iskkk

echah_syed said...

duniabudin >> sape la nak ngorat kita ni..adehh!! :p



jun >> ni sume mika la nyerr idea..dia suh aku pakai kebaya laa :)

da red kebaya lagik tuu..

aku x suke kurung n kebaya sbb aku rase bila pakai jln pun kena ala2 pompuan melayu terakhir gituuu..

pendek langkah kaki ku yg mmg tersgt la pendek.. :p

patutlaa sepi jun..ym buat hal ekk.

rindu kt jun..

muadzlife said...

ish2....baguz..majulah sokan untuk negara...caiyok caiyok

echah_syed said...

muadzlife >> maksu jom join..

maju lah combi utk sukan.. :p

azlanlin said...

To Combi:

Biasanya, pilih le...

1. Nak teruskan semangat - mmg mudah!
2. Nak semangat teruskan - mmg susah!

Hang yang mana satu combi?
Hehhehe...saja nak kaco hang, kasi hang kompius sikit...hehehheh

echah_syed said...

daklan >> susah tol dak sorang ni tau dia sngaja nak practise bidang kepakaran dia kat aku..

dua2 pun susah sbb sume nak kan motivasi dalaman..encourage dari org terdekat & kwn2 kt klas itu sendiri..

kdg2 bila rase malas atau moody pun terbantut gak semangat..

satu lagi suasana kt tempat itu sendiri serta daya tarikan juru ajar..kalo yg cunn lagi best hohoho ..:p

daklan..kalo yg sexy laaaaaaagi la hg bole join dua kaki cecece :)

~ cyg kt hg laa.. :p

PakTeh said...

bagus exercise .. melegakan tubuh, mengeluarkan peluh. elok kalau lesson dlm kelas di-practice di rumah, ari2.

mudah2an segala harapan jadi kenyataan :)

Lily.Lulu. said...

kelazzzzzzzzzz !!!! comey jek gitew ...


jom exercise auntie !!
yeah yeah !!

;)

echah_syed said...

pakteh >> xcercise jgn malas ekk??

aminn pakteh !



lily >> jom jom jom...

yezzzzzzzzzzzzzzzzzzaaa !!

azlanlin said...

To Combi:

Apa harapan hang masuk ke kelas tu?

Jangan sampai tali kasut terbarai dah le... silap2 abis tapak kasut tu kerana bebanan yg ditanggung semasa bergesel dgn simen lantai... ada 'makna' ke cam gini ayat2 aku haaaaa? ngeh..ngeh..ngeh..

echah_syed said...

daklan >> eleeehhh hg jeles laaa tuu.. :p

kalo tapak kasut aku haus bermakna ade harapan la daklan ku oiiiii

nak cabo aku la tuu.. malang laa hg pasai aku x gemo dicabo...


aku adalah aku yg tetap maintain cungggg walopun aku secantik nasha aziz cecece.. :p

~ tp kalo dpt jadik cm ogy ahmad daud ok gak hohoho..amin.

~ pe lagi arr?? masih x puas ati !!

echah_syed said...

daklan >> pembetulan ayat diatas :

aku adalah aku yg tetap maintain cungggg walopun aku TAK secantik nasha aziz....


~ nnt ade org salah tafsir pulak kan..hehehh :p

~ malu aihh cheQ..

UncleJ said...

whoaaa..hang posing maut tepi kereta tu..siap semyum sempoi lg ...mana hang belajaq posing lagu tu combi??

betoi kata abg bud tu..mcm anak dara..masih bergetah lagi..wakakaka...saya sendiri gelak dgn perkataan "bergetah" tu....word otai kan?....cececece <<< tiru style hang ni..

echah_syed said...

UJ >> hohoho lawakz laa 'bergetah'..

kalo getah skrap mahal kan skrg bro..x cayer tanyer mokcik yg suke gi motong tuu.. :p

abg bud tu..dia suke koner baring.combi ckp dia otak yeellouuuuuu :p


otak merah ade ker???

aritu tido kul 5am sbb jumpa OD citer psl novel baru dia yg akan coming soon nx year kot..best sgt borak ngn dia sbb asik dok gelak smpi sakit perut..dia mmg funny laa bro !!

borak ngn bro pun best gak sbb byk yg tersurat dah tersirat..lega rase :)

AbGJaS said...

Salam Combi,
Maaf kerana abgjas menghilang sedikit waktu. Pasal tag tu, t/kasih krn ingat abgjas. Tp malangnya abgjas tak pandai buat 'printscreen' tu. Betul ni...tulus. Sorry yek?

Pegi aerobik? Hehe..bagus, bagus!!

echah_syed said...

slm abgjas,
x paa..juz ok :)

abgjas gi mane??sepi je umah..

combi slalu gi sana..tp bila abgjas x reply ingat dah xmo kawan :(

bzbzbz ekk??

a'ah gi erobik..suke2 je :D