Saturday, January 12, 2008

heart AT ' TAG

ah mat gebu diantara chef yg combi kenal melalui blogging.. walaupun combi tak pernah jumpa in person tp..combi rase dia mmg klakar & under standing..hemsem??nnt combi tanyer norza ekk.. :p

mat ni sengaja tag sbb dia dah tau combi alergic tag bagai tp nak gak suruh..so...combi try bereskan sambil nangis !!! huhuhu


5 things in my beg :) >> awat 5 jer yg ni kena byk sbb sume nak bawa... :p

  • purse >> wajib laa kalo tak kena pakai pampers sbb nak ke bilik air kt shoping complex :p
  • hset >> tak konfiden bila gi mane2..lagipun kalo tyre pancit senang nak kol abe ku... :p
  • tissues paper >> nak lap mulut semasa n selepas mkn,minum atau lipstik yg comot.. :D
  • nail cutter >> sbb dlm kete kalo abe ku drive sempat aku potong kuku..tgn jer kaki kt umah laa :p
  • mini perfume >> kocoh2 nk kuar calit jer bila dlm kete..cecece :)

5 things in my purse :)

  • duit >> lagi byk lagi bagus.. :p
  • ic >> kalo tak ade kena dok dlm bah .. :D
  • credit card >> ni pun penting time urgent :)
  • driving licence >> walaupun kdg2 lupa dah xpired date blom renew
  • pic kenangan mase dok cintan cintun dulu..cecece.. :p

5 things in my bedroom :) >> uishh ni pun nak tau ker??

  • katil >> tido atas toto pun best gak :p
  • bantal >> mesti 3 biji..wajib ade bantal peluk :p
  • tv >> tgk dunia jam 11 ari ahad..cecece
  • radio >> azan bila time nak solat
  • kipas atau aircond >> tak bole tido kalo takde..berpeluh cheQ.. :(

5 things i wish to do :)

  • nak balik semenanjung..
  • nak dok rumah sendiri kt kedah
  • nak jaga my mom kalo pnjg umur dia
  • nak kurus sket..sket jerr :p
  • nak gi mekah..insyaALLAH

5 thing that i am doing now ;)

  • selesaikan task mat ku cyg ni..sakit pinggang combi mat :p
  • sambil dgr radio..
  • sambil makan kerepek..
  • sambil dok pikir ape nak tulis..
  • sambil dok borak ngn abe kt sebelah nii.. :p

selesai dah..so combi blom nak tag sesape lagi...tguuuuuuuu !!

4 comments:

Ziana said...

sejak dua menjak mama kata mama x suke kene tag...
makin byk lak org tag mama..

hehehehe
:)

norza said...

Ketawa ku baca jawapan2 bernas hang, hehe. Nak tahu Mat tu hensem ke dakk? Sebenarnya, diaa....cute sesangat, rasa nak cubit2 pipi dia. Kulit cerah, rambut ikal gaya Kapten Sheikh Qirdan (baca la Impian Terindah)..tinggi sederhana. Memang suka gelak. Kalau jumpa hang, mesti sampai sakit pipi engkorang gelakk...

echah_syed said...

ni kes balas dendam kakdik huhuhu :(

~ buat aper wiken ???

echah_syed said...

norza >> yer ker??aku pun rase dia cute sbb hg tgk udang yg dia masak..tergolek2 cm aku..cecece

aku takut tak bole tutup mulut sbb rahang jem kalo jumpa mat ni tauu :p

~ cyg kt hg ~