Monday, January 7, 2008

~cactus ~



cantek ekkk...taman mini cactus..

12 comments:

muadzlife said...

kat ner ni combi?

echah_syed said...

muadzlife >> kt gaya street kk..byk lagi yg cantek2..tp combi post yg itu jer..

~ cute sgt !!!

Jie said...

erk..combi , yg bawah tu munge2 kaler meyah tu...chantek la..ape kate ko poskan kat aku..nnt aku email alamat aku ye..kahkahkah..giler!


combi , hang set comment box ni pop up window la..senang nk komen sambil tgok entry...

g kat setting > comments > Show comments in a popup window? ko klik YES.

save.


makasih makcik combi...muaaahhh

echah_syed said...

pokok x bole bw nek flyte..byk citer nnt..kalo x bole aku bw tuk hg setaman..taman mini jer laa..uhuks

~ makcik aku dah buat mnde yg hg suh..TQ arr

Mat Gebu said...

wow...kaktus, feberet ah mat gebu nie....aisey, mcm nak kaut keluar dari skrin laptop..gerammm!!!

echah_syed said...

mat gebu >> yer ker mat??..aiseyyy kalo bole bw nek flyte..combi bw seketui dua bagi kt hg...tp nk kurantin bagai..uissshh

~ cantekk..unik sgt!!

Sarah Mohd Shukor said...

aunty nak tau tak. bila tgk kaktus byk2 ni, sy tingat kat kaktus yg sy bela wkt di rmh kecik2 dulu. atas para tu, sume kaktus ada nama. paling sy tak boleh lupa, ada yg nama rimau pink dan johnny depp. tak tahan betul :p rasa cam bodoh je letak nama ntah apa2 tu. hehe.

echah_syed said...

sarah >> masih ade ker??antie suker cactus..pokok ni susah nk mati tp lmbt berbunga laa..

~ sume ok kt sana??

~ takecare ~

Sarah Mohd Shukor said...

oh, kaktus yg sy jaga tu sume dh takde. sbb wkt tu mak nak galakkn kitorg ada hobi yg sehat. so sy pilih nk bela kaktus. tp ada 1 kaktus tu smpai skrg hidup lg. besar sgt dh. mcm kaktus kt gurun tu je gayanya. skrg dh tanam atas tanah kt laman rmh.

alhamdulillah ok ok aje kt sini :)

Hannan said...

ni kat kedai ker kat umah ni?. hehehe.. kite letak mat gebu atas kaktus2 ni .. best jugak kan?

echah_syed said...

hannan >> kt gaya street.. stall tepi jln..nnt laa kalo combi balik dok kt semenanjung bole beli buat koleksi...

~ cantekk kan doc??

~ amboiii kes dera nii !!

sakurasa said...

combi dah balik ya. cantik bunga2 cectus tu p cameron hihgland ka?