Tuesday, August 4, 2009

alahaiii... !

combi suke sgt tgk kasut biru & putih tu comel sgt kat kaki..! hehe mcm kuih lapis :p


precious carik kasut sbb skrg dia sedang buat practikal kat sekolah.wajib pakai kasut yg tutup kaki sepenuhnyer. cikgu mesti ler bersopan siket tak gitu cikgu murni *watak dlm pilem p.ramlee ^_^


pusing punye pusing jumpe kasut ni.combi suke kaler biru yg sgt comel dgn lapisan biru putih dan yg putih hitam tu pun comel jugak.sgt unik & penting mampu pakai dan mampu beli.tahu takpe!


lecturer dia pesan suruh pakai pakaian yg sopan tapi nmpk menarik & kasut yg sesuai supaya penampilan kita memberi keyakinan kpd diri sendiri dan juga kpd pelajar dikelas.mcm kita jadi pelajar dulu-dulu ingat tak??pantang nmpk cikgu pakai baju baru mata menjeling dlm hati berkata 'cantiknyer baju cikgu,lawanyer kasut dia,lipstik tu beli katne ekk ' betul tak? hahaha kantoi!


layan jerr..


26 comments:

mummyseri said...

alahai kak.kite uda pigang2 kasut itam tuh..tp xde rejki sbb xde saiz kite..ni dpt tgk je la lam uma akak ni..alahaiii sayanggggnyer...

psssttt..akak saiz brape ye ?...:)

AziS said...

oooo suka perhati lipstik cikgu yer..

cantik lak tengok kasut2 tu. teringat zaman2 praktikal, lecturer suka datang mengejut je nak menyelia :p

TokNabe said...

Kalau cikgu lelaki senang je... tak kasut kaler coklat, kasut kaler hitam ler jawabnya. :D

echah_syed said...

mummyseri >> tu kasut anak dara combi..saiz ikut kasut antara 7 & 8 :)

combi tak bole pakai kasut mcm gitu kaki sakit..kaki jakun sket!

echah_syed said...

azis >> a'ah dulu-dulu teacher mama sgt seksi.kalo pakai sket adehh pendek smpi paha.tp dia cun arr!

ade lecturer mcm gitu ekk.mmg jenis yg tak ikut schedule ler tu..ishhh :(

echah_syed said...

tok >> lelaki sgt simple..nak solat pun takyah tutup bagai mcm pompuan.tp ramai lelaki yg malas solat.ngape ekk :(

@cu SaYaNg said...

cantik..cantik..
sesuai dgn precious...
dgn acu pun sesuai..ahaks

muadzlife said...

canteek.... bleh pinjam :P

echah_syed said...

acu >> setuju sgt sesuai dgn acu gak.. :)

echah_syed said...

muadzlife >> hi maksu..

lame sepi tanpa berita.bz ekk :)

rindu lorr.

areQue said...

huikssss???huahauhauahauha..
kak combi ske kasut iteww ke??

muhkakkkakaka..apasal tk bg rq hadiah kasut...
hauhauhuahuah

blog blm de ms nk tukr layout..if ada ms rq tukar ek...

huahauhau..jd lawyer bz byk..muhkakakkak..lawyer gomen lak tu..rs nk hmpuk pale je kat dnding..hilngkan tensen ngn politik2 hntu...

kaco hakuh..xoxooxox...

tk tau ble nk ltk entry psala hadiah..lum smpt..kak combi, mmuuah

echah_syed said...

rq >> loyer gomen ok jgn loyer buruk tau... :p

lorr jgn hempuk pale kat dinding hempuk jer kat bantal... hehe :D

takecare yer.

izan said...

combi,

zan memang tak leh tengok kasut, tiap 4 - 5 bulan kena beli baru... tambahan kalau waktu hujan. bercintanya nak pakai kasut....

kaler biru tu sesuai buat orang cerah, hijau tua ke hijau muda ke ada tak ... :o

DaliaLiyana said...

dalia pun suka kasut,,kasut kena match ngn baju..hikhikhik...

DaliaLiyana said...

lupa nak bgtau..nnt free2..tgk gak blog dalia yag ni k...

http://svr-penggunabijak.blogspot.com/

echah_syed said...

izan >> a'ah anak dara combi kulit dia cerah mudah sket cari kaler.. :)

yg ade kaler tu jer izan.mmg cute sgt tp combi tak bole pakai sbb sakit kat jari huhu.. :(

yg hitam tu sedap pakai.kalau pakai dgn seluar pun cantek.

echah_syed said...

dalia >> match dgn hbeg pun ok gak kan..tp combi kdg main redah jek.lagi-lagi kalau nak cpt!

orait dalia..jom jom :)

Jard The Great said...

ehehe.. pandai combi pilih brg..

kalo aku.. mmg mati kutu bab shopping neh.. ehehe

Jard The Great said...

ehehe.. pandai combi pilih brg..

kalo aku.. mmg mati kutu bab shopping neh.. ehehe

echah_syed said...

jard >> budget ciput kena ler pandai..huhu :(

BelalangDewa said...

combee nak ke kasut luih lapis legit tu... suruh cik abang belikan... cepat, sebelum habis...

faridmw said...

salam... mmg comel.... hehehe tersenyum bila tgk...

echah_syed said...

BD >> dah beli laa.tu kasut ana :)

echah_syed said...

farid >> ehhh dah balik m'sia ekk.

wahhh posa & raya kat sini yer.slmt kembali anakanda :)

~PakKaramu~ said...

Hai orang Sabah, Pak Karamu menziarahi anda

echah_syed said...

pakKaramu >> hai..mai bawa buah moktan tak..?? ;D