Wednesday, August 12, 2009

thnx my sweetheart..!


thnx precious..

tanda ingatan membuat mama rasa sgt terharu.

semoga kasih syg kita abadi.

layan jerr...


teruknyer catuan elekrik dikawasan kami.setiap hari 4 jam dan malam pun dorang catu jugak.tolong ler SESB...!

aduiii..takan sambut kemerdekaan pun dlm kegelapan.dah 52 tahun beb..mana cerdik pandai anak bangsa ku..!



22 comments:

TokNabe said...

Kalau kena catu air lagi teruk kot.... tapi dua2 penting.

echah_syed said...

tok >> dua-dua pun penting.tp skrg musim exam kesian anak-anak kepanasan dlm suasana yg sgt tidak selesa.kalo time SPM & PMR pun kena catu mcm mana tu.

byk keje tergendala tok terutama yg perlukan karen.nak bayo bil on9 pun tak dpt.adehhh

kawan2 combi yg jual kuih pun tak dpt nak buat sample.yg jahit baju pun tergendala.SESB ni tak pikir ke sesuatu utk back up bila perkara mcm gini berlaku.mane pegi jurutera yg study smpi obersi tu :(

Jard The Great said...

alamak.. bapa ku keje SESB.. eheheh...

cookie devine said...

Lilin kat Ekea murah2 nih
RM4.95 untuk 1 btg yg besar gila.bau vanilla gitew.

cerpelai said...

Anak bangsaku lebih suka korner baring tepi jalan, suka ajak jantan lain tidur berteman, suka merusuh tapi tak tau apa yang dirusuhkan..

Anak bangsaku itu..

Huh! Huh!

MyHeart said...

kak combi jangan le marah...maybe juretera derang bercuti kot..detswai takdek sape yg nak tolong repair itu ini....gheeee....peace~!

echah_syed said...

jard >> tanya bapamu capatt..!

echah_syed said...

cookie >> nak lilin mende beb panas berjerebu hangit bau ketiak weiii..! :p

thanx singgah sini.slm kenal :)

echah_syed said...

cerpelai >> dah nak sambut merdeka 52 tahun..tp keadaan mcm gini masih lagi berlaku.sedeh bro :(

echah_syed said...

myheart >> bercuti ke tido spnjg masa..hiks :p

SYAbAR said...

Itu kira ok la combi, smlm kita lalui saat2 genting dlm kehidupan surirumah. Mana taknya, jgn kata catuan, pi cari gula keliling kawasan kediaman, semuanya kata GULA HABIS.. camna tu

Moga AMNI nanti seperti precious, pandai hargai ibunya bila besar nanti

echah_syed said...

SYAbAR >> ok ape ni beb..aduiii 4 jam siang dari 12.45 smpi 4.15 hari-hari yang oii :(

malam time org nak rehat dari jam 8pm smpi 9pm..kdg2 over lagi.

combi dah dpt gula tp bole beli 2 kilos jer sorang.jauhnyer combi dpt nun dialam mesra dekat 1 borneo.rega dorang sukati kasi naik antara rm1.70 & rm1.80

combi dah beli 6 kilos beb.ambek ko!

pelik arr dorang ni tak buat pemantauan kot. setiap tahun bende yg sama.tak lame lagi bawang & tepung pulak.adehhh

menteri asik berganti bende tak gak selesai.sabo jer aku!

joegrimjow said...

ade gak putus
seb bek xlama

CT Delima said...

combi manisss.. lorr nape lak jadi camtu. adehhh kena catu2 ni yang lomah badan.nasib baik tak dicatunya air.lagi ler parah kan..apa lah SESB tu erk.

faridmw said...

dslsm... sabo2.. heehehe

Amieynna Amin said...

salam singgah kak combie..
hadiah ape tu??

nape kene catu2?
xbest laa gtu..

echah_syed said...

joe << tu la pasal ni bkn lagi kjap hangus satu badan bro :(

echah_syed said...

ct >> betul tu..tp air bole simpan.kalo karen dok dediam jek.. :(

dua-dua pun penting kan ct :)

echah_syed said...

farid >> sabo ler ni kalo tidak nak gak pi bom SESB tu :p

echah_syed said...

amieynna >> hi salam kenal.thnx singgah sini.

tu ler pasal sukati depa jek :(

adiah besday aritu.

Sis-Lin said...

mama..apa dlm tu? kasi le tau..hu hu hu..

semua kena catu,adeiii klu gitu bil api murah la ye mama? eh ada bil ke mama? ermmm

zeqzeq said...

amboi banyaknya BUKU..