Tuesday, August 11, 2009

PC fair ~ sesak nafas ku


car mp3 player ~ sebelum diskaun rm25.90 dan selepas rm16.


hari sabtu combi & famili gi PC FAIR kat likas trade center.ramainyer manusia mmg sesak giler.tempat tu kecik so bila dah ramai org rasa mcm sesak nafas dibuatnyer.combi tak suka tempat yg sesak ramai org mcm gitu lebih-lebih lagi my bujang sorang ni.tapi disebab kan hari sabtu kami ada urusan dipejabat imigresen so dari sana terus gi pc fair.huby mmg suke giler kalau ada pameran atau jualan barang-barang komputer ni.kalau gi KL wajib singgah LOW YATT.combi ni peneman setia huby kalau gi lepak tgk brg-brg komputer.sabo jer aku!


disebabkan sgt sesak kami cuma singgah sekejap jer dan barang yg sempat disauk hanya itu jer car mp3 player.jadi ler dari balik tgn kosong kan.cadangan combi lebih efektif dan selesa kalau dorang buat kat stadium likas.baru cun org nak beli brg atau window shoping.




layan jerr..


14 comments:

SYAbAR said...

layan je la combi, dah jd peneman setia kan, kan org lain yg dia buat teman meronda kot jeles pulak....

Mak Su said...

berbaloi gaks rega tu ek

TokNabe said...

Tempat2 sesak macam tu.. kena hati2 sikit. Pakai mask kalau pergi.

Masa mula2 keluar benda alah tu saya beli RM99 dan belum guna remote. la ni dah murah benar...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

wow!!! murah giler.....

kuIna LadyInRed said...

murah tu... berbaloi bersesak2...

chekdenoor said...

kalau boleh elak....elakkanlah g ke tempat yang ramai orang ....takut penularan H1N1..... belian murah tu..... kalau tak dapat pun..tak apa kout..... sebab yang penting...jaga kesihatan dulu.

echah_syed said...

syabar >> sabo jer aku..! :p

echah_syed said...

maksu >> bole laa ntah betul ke idak rega sebenar tu..moskil gak :)

echah_syed said...

tok >> brg2 komputer semua mcm gitu..bila dah byk semua turun rega :)

echah_syed said...

mama >> murah ler kot.. :)

echah_syed said...

kuina >> kalau dpt penyakit tak berbaloi kot huhu.. :(

echah_syed said...

chekdee >> setuju sgt..tp tu ler pasal :D

Sis-Lin said...

hoye3x..mggu ni PC Fair kt JB lg,mau cr mp3 gak le cam tu..hehehe

echah_syed said...

sis-Lin >> tak bole dgr radio lagi kalo naik keta dgn ana asik pasang lagu dia jek :(

beli jgn tak beli ^_^