Friday, August 28, 2009

pemes ke..?? ^_~


combi...?? ^_~

mesti korang senyum kambing kan nmpk gambo kat atas ni..tapi jgn jeles yer ekeke :p

ptg semalam combi gi 1 borneo dgn huby saja nak gi jejalan window shoping kat parkson 1 borneo.parkson ni baru bukak mmg beso giler.tak sempat round abis sbb penat arr posa kan.alasan..!

yg combi nak stori kat sini pasal baby seat car jenama COMBI.mmg rasa nak gelak kuat bila nmpk kerusi tu.ada ekk?? pemes jugak nama aku rupanyer kuikuikui :D


layan jerr..


22 comments:

SYAbAR said...

COMBI satu nama yang FAMOUS & UUMMPPHH!!! Baik orangnya baik brandnya.... Tak gitu!!!!!

Nak masak apa mlm ni combi?

Jard The Great said...

ehehe.. ade brand ZARA.. aku ler tu... ;p

SYAbAR said...

Combi,

YASMIN pun femes juga. Ada brand juga. Brand PIL PERANCANG. hahaha

echah_syed said...

SYAbAR >> amboi kembang suda combi bila kena puji melambung ni :p

YASMIN pil perancang..?? ade ekk :)

dah lama tak ambek pil perancang laa heheh..kantoi :p

suka perfume yg ada bau bunga yasmin..cool jer :)

YASMIN secantek dan seharum namanyer..!

.......

malam ni abe nak mkn nasik ayam..hmmm combi nak bongkar blog kengkawan carik resepi ni ^_^

echah_syed said...

jard >> ade.. brand keta kot heheh :)

gurau yer jard.bulan posa ni kena byk sabo.kalau kena kutuk pun sabo yer ekeke :p

sabo jer aku..!

Nadia Yuna said...

wahhh. pemes2. bila la nak tengok nadiayuna pulak ade ke? hehehe =p

Sis-Lin said...

wah2 femes sehhh mama kita ni..dok atas lg tu..hehehehe

alidyangon said...

Kak Echah

Dapat baby nanti nak beli brand 'COMBI' tu la

Saya ada di KL sekarang ni hingga Sept. 16hb nanti.

Selamat berposa dan berbuka dan bertarawikh dan bersahur dan beramal.

mummyseri said...

selamat berpuasa kak combi..
mmg pemes pon kak jenama combi ni lgpon bole thn harganya n ok kualitinya..sy pon ada smpn angan2 nak beli brg bb jenama ni..tp bile tgk harganya amboiiii maal jugekkk... huhu..:)

echah_syed said...

nadia >> yuna pun pemes kan..'dan sebenarnye' hehe :)

echah_syed said...

sislin >> mummyseri ckp kat atas tu brand COMBI ni pemes.1st time nmpk brand ni..wahhh sgt bangga ni.hiks :p

echah_syed said...

alid >> lamanyer cuti.bila due date baby yer?? tak sabo nak tgk baby mix mymmar & jawa hehe :D

mesti best dpt posa dgn famili kan.

jom kita carik pahala ramadhan :)

16 sept sabah cuti hari TYT.

echah_syed said...

mummyseri >> 1st time combi nmpk brand ni.jakun sekejap bah.hehe.. :p

mmg mahal setanding dgn brand lain gak combi tgk.tapi perkataan 'COMBI' kat kerusi tu sgt cumil.. :)

TokNabe said...

Kena minta royalti tu dekat syarikat baby seat tu... sbb pakai nama COMBI.

:D

Real Woman said...

heheh...baru 2 minggu lepas nak beli stroller anak brand Combi tu. Eh brand ni antara brand budak2 yg mahal kedarah tau! Stroller dia ada yang sampai harga RM1,700!

Tapi mana mai nama Combi tu? Echah org Penang ka?

echah_syed said...

tok >>cheQ kaya kalau lagu tu..!

mcmana dorang bole letak nama COMBI tu ekk.

echah_syed said...

Real Woman >> a'ah mmg mahal.baby car seat ni pun ratus2 rega dia.mmg cute brand ni kan :p

combi org perak utara dekat sempadan penang dah :)

dulu2 masa sekolah dorang panggil combi anak mami tu yg saja letak combi.idea anak2 ler ni.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

TERFamous sudah Kak Combi nih...hehehe

zeqzeq said...

yes yez,,NO NO,,up down

qah qah,,qih qhi

zeqzeq said...

yes yez,,NO NO,,up down

qah qah,,qih qhi

echah_syed said...

mama >> TER yg tidak sengaja :p

echah_syed said...

zeqzeq >> tu bahasa tarzan ekk :P