Sunday, August 9, 2009

santai hari minggu dgn zebra..

combi jadi maam kat belakang..sgt ler nyaman..! ekeke :p

combi sgt jeles huhu..sejak dua menjak ni bila naik keta precious combi mesti dok belakang.abah dia jadi guide kat sebelah.pok pek pok pek depa berdua dok borak.mmg rasa lain sbb biasa dok kat depan.bila dok belakang jadi maam mmg siok tp bole terlelap dibuatnyer..

mmg betul yer..anak pompuan sgt manja dan akrab dgn abah.combi pun mcm gitu jugak dulu.masa combi kecik-kecik selalu ikut ayah pegi ambek gaji (masa dulu gaji cash) pastu balik singgah restoren mamak makan nasik dgn udang galah goreng.wow mmg yummy..! precious sgt lucky sbb huby mmg sgt syg dan manjakan dia sehingga tiap-tiap pagi huby yg tolong bukakan gate dan hidupkan enjin keta dia sebelum dia pergi sekolah.

huby mmg saling tak tumpah mcm ayah combi yg sgt sayangkan anak pompuan dia.sesungguhnyer ALLAH memberi pahala yg berlipat ganda kpd seorg lelaki yg melayan dgn penuh kasih syg anak-anak pompuan mereka.so ambek peluang ini kpd para suami yer :)

bunga solar >> flip flap sgt cute asik goyang dangdut jer bila kena cahaya matahari.precious dah lama nak beli dan kebetulan nmpk kat 1 borneo beli ler satu letak dlm keta dia.

rutin mingguan pergi isi angin tayar keta dan isi perut heheh..


layan jerr..


16 comments:

faridmw said...

salam kak.. walaupon zibra tpi besT JA TGK.. HEHEHE lawa keta kak...

AziS said...

sabo2...nanti paan ada keta mama lak duk depan...hehe

TokNabe said...

Saya tak pernah merasa dok belakang........ jadi pemandu je sepanjang masa. :D

SYAbAR said...

Jeles la tu kena dok belakang, tp best juga kan kalau dapat jd mem besar kat belakang.

Untung precious, SYAbAR pun tiap pagi hubby yang keluarkan kereta letak depan pagar rumah... hahaha, sayang bini ke perli ke, apa wify kisah kan Combi...

@cu SaYaNg said...

huhuhu...tetiba acu teringat pd arwah ayah..acu dulu sgt rapat dgn arwah ayah...rindu nye...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

mem Besaq nih....

echah_syed said...

farid >> keta precious tuu :)

echah_syed said...

azis >> aan tu anak omak..! :D

echah_syed said...

tok >> tgu bujang ko ade lesen nnt.. :D

echah_syed said...

syabar >> perli ke ikhlas ke janji kita yg senang..wat ever! :)

echah_syed said...

acu >> combi pun selalu terkenang arwah ayah.. :(

echah_syed said...

mama >> mmg sedia besaQ pun..hiks :p

~PakKaramu~ said...

Orang kaya selalu sesak nafas

echah_syed said...

pakKaramu >> betul tu..salah satu darinyer takut harta kena rompak ekk :D

Sis-Lin said...

ye le kan..bkn tayar je isi angin,tuan punya tayar pun kena le mkn,klu x masuk angin lak..hehehe

echah_syed said...

Sis-Lin >> kalo tuan tayar masuk angin semua pun jadi berangin.. :p