Monday, August 3, 2009

LEO bintang ku ^_^

combi sengaja letak gambo lama ni sbb umur hanya angka tapi yg empunye diri tetap menten vouge gitu..bole?? *ade yg senyum sumbing kat combi nih..wat ever!


bulan ogos sgt bermakna dlm hidup combi sbb bulan kelahiran combi serta bulan kemerdekaan tanah air kita malaysia tercinta & bulan kita menyambut ramadhan al mubarak pada tahun ini.sepnjg bulan ogos rasa mcm meriah sgt sbb kita menanti detik kemerdekaan pada 31 ogos nnt.walaupun tahun ini kita menyambut kemerdekaan dlm bulan ramadhan namun kemeriahan serta rasa kesyukuran harus berganda kerana malaysia sgt bertuah jika dibandingkan dgn negara jiran kita yg selalu dilanda bala bencana.

marilah kita berdoa ke hadrat illahi semoga kita diberi rezeki yg melimpah ruah,kesihatan yg baik serta teguhkan iman pada yg esa.amin ya rabbul alamin.



layan jerr..



*ade sape-sape yg nak hadiahkan combi hely mcm gitu..?? ^_^

*nak ucap timakasih kat mak jugak sbb lahirkan combi..miss my mom very muchh! :(



32 comments:

Sis-Lin said...

Hepi besday mama...
Semuga kekal bhgia hgga ke akhir hayat,lin doakan semuga mama cpt sembuh dan jgk bt abah tu,jaga kesihatan,byk2 rest oke...

pstt nnti kalo ada celebrate tu,ingt2 kt kita mkn tu yek..heheheheh

cerpelai said...

Hepi sebeday (tiru ayat bini gua) buat Combi.. Semoga dimurahkan rezeki dan umur yang panjang..

Bulan lahir Combi sama cam anak gua laa.. Anak gua lahir 10hb..

SYAbAR said...

sama2 kita aminkan doa combi

menten vouge tu TETAP..... makin menginjak usia makin menten utk siapa lg kan combi!

Saya PIECES.. memang jd makanan LEO kalau bertembung ni... hahaha

Bapak said...

hepi besday Combi. Bapak pun Leo gak..heheh

AziS said...

selamat ulangtahun mama (nyanyi cam imran ajmain...hehehe)

semoga terus ceria dan bahagia dengan orang2 tersayang...

***psstt..bak alamat kita pos adiah..mau???

alidyangon said...

Kak echah

Saya punya mak buyong pun August juga

August 7th, berapa hari je lagi ni...

ehem...

echah_syed said...

sislin >> thnx lin..

ana nak belanja mama mkn kat hotel nnt.kita tunggu janji dia yer :)

echah_syed said...

cerpelai >> thnx bro.. :)

yer ker?? LEO yg romantis gituu :p

echah_syed said...

syabar >> yer ker?? ganaznyer LEO !

menten jgn tak menten :D

echah_syed said...

bapak >> LEO ekk.bestnyer ramai geng LEO !

yg pasti LEO ni peramah & ada aura jadi pemimpin hehe.. *masuk bakul

echah_syed said...

azis >> thnx is..best lagu tu rasa mcm melayang atas awan biru :p

nak kasi hadiah?? hadiah persahabatan pun dah mama rasa sgt terharu :)

echah_syed said...

alid >> ehhh mcm sekejap jer 9 bulan.. :)

wahhh tak sabo nak tgk baby korang nih.nnt letak pic dlm blog ekk.

LEO yg sgt sweet mcm mama atau LEO yg macho mcm papa :D

Dj Epoi said...

Yuhooooooooooo!!!!

Suked8787 ( Honey Gua )
9hb nih Kak hehehehehh

Selamat Hari Lahir pada Akak & Isteri Gua.dan rakan2 yg sewaktu dengannya.....huhooooooooo!!!

Dj Epoi said...

Yuhooooooooooo!!!!

Suked8787 ( Honey Gua )
9hb nih Kak hehehehehh

Selamat Hari Lahir pada Akak & Isteri Gua.dan rakan2 yg sewaktu dengannya.....huhooooooooo!!!

Intan said...

Salam Kak Combiku...

HAPPY B'DAY! HAPPY ALWAYS!!!

Intan doakan yg terbaik buat akak di dunia & akhirat... Amin...


p/s: Tag intan baru wat. Ampun sbb peram lama sgt :)

chekdenoor said...

Selamat hari jadi.......combi birthday sama bulan dengan aisyah..anak sulong chekdeee........

TokNabe said...

Bulan kemerdekaan negara dan juga bulan kelahiran tuan punya blog serta bulan memulakan ibadat puasa. Semuanya sungguh bermakna....

Selamat hari lahir.

echah_syed said...

chekdee >> waaaaaa sgt best.. :)

puteri chekdee LEO yg sgt cemerlang!

echah_syed said...

tok >> thnx tok..

a'ah 3 in 1 :D

combi paling teruja sambut bulan ogos sejak dari kecik-kecik lagi.rasa mcm meriah gitu :)

@cu SaYaNg said...

kak echahhhhhhhh a.k.a combi
hepi b'lated bufday ya kak...
semoga dipjg kn umo & d murah kn rezeki...amin...

echah_syed said...

acu >> aminnnnn :)

thnx acu syg...

cikgu panji said...

selamat ulangtahun kelahiran yg ke ??. hely tu, cp hadiahkan utk combi. ambik ye.bawa balik kat umah. hehehe alalala..

*shay* said...

tak tahu lak besday kita sama tarikh... semoga mama chombi sihat sejahtera, di murahkan rezeki dan dipanjangkan umur...

echah_syed said...

cp >> yg ke 40 plus plus ^_^

echah_syed said...

shay >> aminn..mama kembalikan doa yg sama kat shay :)

izan said...

combi,

semoga terus ceria dan sihat walafiat serta dimurahkan rezeki.

senyum selalu....... :D

zan nak cakap jugak... hujung org nak habis puasa bedey zan pulakkk... hihi...

echah_syed said...

izan >> aminn.thnx izan :)

hujung bln sept ekk.wahhh terus sambut raya.

Jun said...

combiiiii, hepi besday la yer....mmg menten lah!

echah_syed said...

jun >>thnx jun..

wajib menten jun ekeke :p

Lily.Lulu said...

bulan yg bermakna jugak buat lily
2hb birthday lily hari tuh
anyway, happy birthday auntie !!
moga dipanjangkan umur dan sentiasa bahagia dan happy disamping keluarga tersayang
:)

echah_syed said...

lily >> hepi besday lily..

amin..doa tu mama pulangkan pada lily gak ekk :)

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus