Tuesday, June 17, 2008

celebrate... 170608 12.53am

lobster ooo lobster !

malaysia negara ku tercenta..banyaknyer makanan.ade sape2 yg tak suke dok kat sini ker?? opps :D



lobster ni mahai weii...tak sampai hati nak mkn cecece :p
tadaaaaa..!


yummy!precious asik mkn sotong jek mcm kesakaian.kesian dak ni tau huhuhu..





me n precious..sama ker? :p

sempena hari lahir huby n precious serta fathers day kita gi mkn2 kat kg nelayan seafood.maka tertunaila hajat precious nak gi situ.best sgt sbb 'eat as much as posible but leave nothing'..hohoho.bole gitu :p

kat sabah ni mmg terkenal dgn restaurant seafood tp..masalahnyer sume chinese seafood.walopun 'serve no pork' tp masih belum ade pelekat halal kat luar restoren so kita kena la alert sket kan.

disebabkan teringin sgt nak gi kita pun survey dulu tempat ni n alhamdulilah mmg ade kelulusan dari JAIS.mmg best tmpt ni masak sendiri n bole mkn smpi tak larat lagi nak mkn...hehehh

sume seafood seperti udang,sotong,ketam,fishball mmg fresh sgt.daging,ayam pun sama.mmg puashati & berbaloi dgn harga yg dikenakan utk satu kepala gitu..jom jom!

thx huby..muahh!

17 comments:

mama ranggie said...

nak ikut kak combie...lapar lak mama tgk!

echah_syed said...

jom jom mama !

Intan Rosnitta said...

Sakan anak-beranak makan2 ek! ;)

W/pun mahal, tapi janji best & happy!

~Hugs~

aNgRiAni said...

setapnyerrrrrrrrrrrrrrrrr!!! yani jelez tau...jom makan kat sana lagi...kalau yani balik KK...kat taman tun fuad kan kak? muaaahhhhsssss caaayang akak!!!

echah_syed said...

intan >> sekali skala bolelaa kan :)

hugs tuk intan gak.



yani >> a'ah kat taman tun fuad.mahal sket dari tawau la yani.. :(

coti smpi bila tu??

Jie said...

dan dan...lapaQ

huhuhu..nak diet ni

dah nk raya..nk tempah kebaya nyonya..

hahahaha..so kena menten pinggang

CIKGU PANJI said...

sedapnya...lapar le pulak. Mcmana[nak kecikkan ini pinggang kalau asyik nengok makanan sedap je...terliur wei

yOnnA said...

waa mama!
sangat lapaq ok!!
makan2 gini mmg kene g ngan family.
kalo g ngan kengkawan..
mmg kopak la hhaahaha

echah_syed said...

jie >> huahua..kena mkn slimming tea ni :p




cikgu panji >> kuatkan iman jek :p

alaa dah kecik tu pinggang cikgu.. :D


yonna >> dgn kwn2 bole tp..masing2 bayo sendiri laa..hehehh :)

muadzlife said...

wahhh..sungguh setappp!!...

echah_syed said...

muadz >> freshnyer seafood kat sini..bila kita masak rase dia sgtlaa manis :)

CikguZue said...

wow sedapnye...baik hari ni lauk tomyam seafood. kalau tak k.combi kena post ke UK....heheheh

Lily.Lulu. said...

syioknya auntie !!
:)

manje said...

salam combi...

manje pon jelez tau tgok gmbr2 nih... bile nak ajak manje mkn2 cam gini... huhu :)

Nikli said...

Lobster...
slurrppp...

echah_syed said...

cikgu zue >> sukenyerr tomyam..paling senang nak masak kan :)

campak2 dah siap :D



lily >> skali skala je lily..special day :p


manje >> hehehh

mai laa sini :)


nikli >> maheinyerr tu :(

harap kulit jer tebal nik :D

pu3nemo said...

waaaaaaaa bestnyerrr...
leh mkn smpai lebam..sgt syiioookk... =)