Friday, June 27, 2008

shopin.. 270608 8.08am

guess..combi beli baju kaler aper..?? yg merah tu tgn dia combi suke sbb canteklaa :) tp hitam itu menawan ! precious yg bayo tau..thx darl n lebiu muahhh !

kungfu panda sgtlaa cute..dvd yg bawah tu ade 4 story dlm satu dvd.jenuh nak tgk noo..

ptg kelmarin combi gi kk dgn huby n precious.my bujang takmo ikut so dia dok umah layan game on9 atau tido :(

parking kete kat wisma merdeka pastu huby gi buat urusan bank(maklumlaa awal bln sume nak kena settle kan..)kami berdua gi window shopin vs perabih duit :p

precious nak beli kasut..satu kedai ke satu kedai kami masuk..last2 hampehh satu pun dia tak terpikat.penat jek yg dapat.

pastu kami masuk kedai baju vunfa..precious suruh combi try baju yg kat pic tu..kualiti adoo jek tp rege mahei weii.pic tu combi ambek guna hset.. tuu yg nmpk tgn beso gedabak..tp mmg tuan punyer tgn pun beso gak hohoho : D

singgah karamunsing beli dvd buat koleksi..huby cari kamera sebenarnyerr tapi toke kedai kamera kuar pulak out station smpi 070708 ..nnt kalo jadi beli camera tu combi hapdet kat sini :)

kedai lain pun ade kamera tapi kawan huby yg introduce kedai ni mane la tau kot bole runding rege..kunun laa :p

12 comments:

Intan Rosnitta said...

K.Combiku...

Intan pun sama. Yg merah tu part tgn dia sweet kan? Tapi yg hitam tu cantik sangat!!! Apa kata beli dua2. Satu precious bayar, satu lagi abg bayar atau bayar sendiri...hiks :)

echah_syed said...

intan >> combi beli satu jek..precious paksa huhuhu :p

intan..sebenarnyer combi tak pandai pakai blouse sbb suke pakai tshirt jer..selesa :)

bila nak pakai blouse meraban cari sbb ntah maner combi simpan :p

teruk kan combi :(

budakmerah said...

anda ditangkap kerana membedal dvd haram! hahah!

combi said...

budak merah >> uishh jgn laa bedal cheQ.. depa dok tayang sampai cheQ teringin laa :p

slm dak merah..slm kenal..

maceh singgah noo :)

muadzlife said...

baju itam tu lawoo

Kujie said...

ooo...hitam tu best..kalo hang takmoh..suruh je precious tu bungkus bawa dtg shah alam...dan dan tu gak aku p ambek ..

hahahaha

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

muadz >> itam nmpk mcm kurus sket hehehh :p

tu laa asik mkn jer bila nak kurus ekk :(


jie >> aku saiz XXXXXL maner hg muat weiii :

panaih laa aku rase bila pakai blouse ni..terpaksa pakai tshirt walopun dah jd opah nnt hohoho :p

combi said...

ALAMAK AKU LAA YG REPLY KAT ATAS TU TAPI LUPA NAK TUKA NICK SBB AKU GUNA LAPTOP PRECIOUS..ADEHHH !


JGN MARE ARR PRECIOUS...SOWI

DIA DAH REMIND SUH AKU TUKA TADI :D

CikguZue said...

dua2 cantik dan menarik...
kalau hanto le UK lagi cantik....hehehehe...

echah_syed said...

cikgu zue >> hehehh harus tak muat tuh :P

duitnyer pun cantek gak kalo beli dua2 :D

Lily.Lulu. said...

auntie .. kita suka tgk baju purple tuh .. so suwittt ....
;)

citer nanny diaries best tau !!! harus auntie tgk ok :D

echah_syed said...

lily >> melah laa tuh :)

tgn dia mmg cantek..mcm gitu jer rege dia rm70..adehh quality adoo jek :(

klako ker citer tu??antie lom tgk ni tatau bila free :(