Tuesday, June 24, 2008

hari ini dlm sejarah... 240608 11.56am

klik kat pic kalo nak tgk dgn lebih jelas..prasan laa cheQ noo..kuang3x

combi sgt teruja sbb smlm 230608 combi mendapat visitors yg paling ramai dlm satu masa iaitu 35 org.dan bila combi trace live traffic feed sume visitors dari overseas.so..mmg berkesan tagged yg yani kasi dulu tu..love tagged yg mane ramai bloggers dari oversea..sebelom ini combi pernah dikunjungi 18 org dan ini yg tertinggi dlm sejarah..sgt interesting maklumlaa kita ni bkn bloggers pemes & sensasi gitu :p

mayb bkn selalu dpt mcm gini combi pun buat print screen sebagai kenangan..begini laa nasib org tak pemes kalo dpt sesuatu diluar jangkaan mesti nak simpan sebagai memori paaaaaling indah :D

rewards utk diri sendiri act..cecece :p

7 comments:

aNgRiAni said...

congrats kak...mesti senyum2 bangga ni kan...hooorey...yani adalah diehard fan akak tau...nak tau apa rahsia bole??? :-p

akak memang pemes laaa...takyah laa malu2...(pipi mesti dah melaaahhh kan)...caaayang akak...muaaahhhhssssssssssssss

CIKGU PANJI said...

tahniah...tahniah..
sain autograf boleh?? hehe. Dah pemes, jgn lupa kita pulak...

azlanlin said...

Waaaa....tentunya boleh diperturunkan ilmu utk pames segitu...boleh Combi?

Ziana said...

congrats mama!!
mama ku dah glemer n femes!!
jgn lupe kakdik ek..
muahs muahss!
:)

echah_syed said...

yani >> kalo ko bkn diehard fan combi pun..combi akan paksa ko jugak..jgn ko bimbang huahua :p

rela kena paksa niH :D


CP >> pemes ker?? harap mat n minah saleh tu akan tingin dtg malaysia lepas nmpk pic tmpt2 yg menarik disini.tak gitu CP?

sain otograf..?bole bah dgn syarat xchange ngn nasik kerabu hehehh :p



daklan >> jgn laa gitu..rase mcm kena sindir laa pulak :(


kakdik >> adehh..jgn gitu bah :(

lol mayb mat n minah saleh tu sesat kot.. :p

* big hugs*

Intan Rosnitta said...

Malulah nak komen kat blog org pemes..hik hik...

Sapa yg kata K.Combiku tak pemes?? Ni Duta Sabah tauuuu!!!!

Congrates sis! ;)

echah_syed said...

intan >> duta sabah ekk?? ermm cam best jer kan jd promoter ni..bole laaa sket2 :p

cewahhh ! prasan lagi aii :D