Saturday, June 21, 2008

dadih 210608 12.12am

mood tengah rajin ni combi buat instant dadih.yg ini perisa strawberry.ade byk perisa lagi laici,mangga dan lain2 lagi.

mudah,cepat n sedap.combi lom nmpk instant dadih ni kat sini.yg ini combi beli kat pekan banting aritu mase combi singgah umah ipar combi.kontena kecik2 tu combi beli kat parit buntar.bole tahan gak rege dia 100 biji kontena tu dlm rm12.tp cutekan..

sebungkus dadih tu kita bole dapat dlm 35 biji kontena kurang lebih.bila disusun dlm esbox nmpk cantek n mmg sedap bila dah disejukkan.my bujang mmg suke dadih ni..tu yg combi buatkan utk dia :)

jom try..mesti anak2 suke !

combi suke perasa mangga :D

14 comments:

CIKGU PANJI said...

saya pun selalu beli dadih ni.Senang dan sedap.tambah-tambah lagi kalau musim panas...

Intan Rosnitta said...

Intan pernah wat...adik yg suka sgt, along kureeenggg sikit.

pssttt..intan pun suka perisa mangga!:)

aNgRiAnI said...

sedapnyer kak...reti laak akak wat yer..bole buka bisnes dadih nie...yani boleh makan...hehehehehehe

Jie said...

yuppp..dadih ni senang nk buat..dulu masa belum jumpa tepung dia..beli rm 1.

skrg ni..tak pernah lagi budak2 tu mintak yg org lain jual..sbb kalau buat dpt banyak...

durian belanda pun sedap

Jentayutiara said...

uuuhhh bkn setkad anak2 mak anak pun suka... yum, yum

echah_syed said...

CP >> tu laa kan..kjap jer abis :p

kat sini combi tak jupe pun lagi..kelmarin combi beli 4 bungkus weii :D

buat stock :)


intan >> kat s.alam pun ade ekk.ktne tu?? nnt nak suh precious beli laa :)

kita serupa! cewahhh *hugs*


yani >> dah siap ngn instruction ikut jek.mudah sgt yani :)

jual tak untung sbb mahal la serbuk dia :(


jie >> durian belanda?? tak pernah jupe lg perisa tuu.sedap ekk.

nnt aku suh precious carik.. :)



kuina >> betol..mak pun over :p

azlanlin said...

Waaaa...sedapnya! Warna pink colour lagi! hehhehe. yummy!

echah_syed said...

daklan >> kjap jer abis tu :p

Mat Gebu said...

wah wah wah...dah pandai buat dadih laaaa....pakcik sendiri lomm pernah buat dadihh tauuu...caya lah kak combi, cun kan kaler pink tu ala2 pp kak combi laaa....eleh eleh eleh, malu lah tu...ahakss mencii i..hahahaha!!!!

echah_syed said...

mat >> dah siap ngn instruction kat bungkus tu mat..kalo tidak hampess gak combi :p

tp kalo ko mesti kreatif letak segala bagai kat dlm dia kan..kasi cungg lagik :)

muadzlife said...

anak2 sy pun sukaaa dadih ni.. mamanya je yang M x buat kan..hihihiii..beli jer

echah_syed said...

muadz >> mula tu combi pun malas gak tp bila dah try mcm best laa pulak.lagi bila taruk dlm bekas yg cute pastu susun dlm esbox :)

suara said...

sedapnyeee... su mmg suka. kalau makan 5 bekas pun boleh abih sekelip mata je... (tutup, makan 5 bekas, pastu baru bukak mata... hehe)

echah_syed said...

su >> sedap bila dah disejukkan :)

combi pun su..bole abis kjap jer tu hehehh :p