Monday, June 16, 2008

epi besday sayang.. 160608 2.11am

salam sume..i'm back :p

lamakan kita cuti..hehehh :D

terasa rindu kat kawan2 disini..ade yg rindu ngn kita ke? huhuhu

15 n 16 hb jun adalah besday insan2 yg sgt special dan sgt combi sayang & centa..

mereka adalah huby & anakanda combi my precious.

jun adalah bulan celebrate lah kiranye sbb kita meraikan hari bapa jugak..

so epi besday n epi fathers day utk huby..semoga pnjg umo,murah rezeki, dikurniakan rahmat ilahi,dipermudahkan semua urusan didunia & akhirat.amin

utk precious..mama sgt bertuah kerana dikurniakan seorg puteri yg cute,sweet & sgt penyayang..alhamdulilah.semoga pnjg umo,murah rezeki dan doa mama semua yg baik saja utk anakanda yaa :)

jom jom kita gi celebrate...sape yg nak belanja ni??

one to som..bole? hohoho :D

hadiah utk precious dah beli :)

utk huby..takyah kot cecece :p

20 comments:

Ziana said...

mama dah balik????????????
lamanyeeee mama becuti kn!!
tp tetap x bekesempatan nk jmpe mama...xde rezeki lg...
insyaAllah nxttime..
:)

Happy Bday to Abah :)
Happy Fathers Day to Abah too!! :)

Happy Bday to Ana!!!!

moga pjg umur, murah rezeki and bahagia selalu buat mama and family!
:)

Jie said...

Hepi Bufday Mrs Combi

Hepi bufday to Ana

Moga kebahagiaan berpanjangan....

TokNabe said...

Dah balik dari bercuti ler ni,mesti seronok cuti panjang tu. Bln 6 ni kira bln celebrate ler ye..... selamat menyediakan hadiah2 utk mereka :D

AbGJaS said...

Hi Combi,
Dah balik dah? Slmt kmbali ke bwh bayu.

Cuti dah habis..kena kerja kuat lah sbb brg semua naik

MODERATOR said...

cuti? wah...best.


ada sourveneir? hehehee

arsaili said...

salam..happy birthday to uncle n adik yer..and happy father's day too kat uncle...

muadzlife said...

SElamat ulangtahun untuk mreka....

wah wah dah balik yer...

apa kahabar??..

kita windu leeee

yOnnA said...

mama!
happy birthday to both of them :)

echah_syed said...

ziana >> kakdik maceh yaa :)

a'ah insyaALLAH kakdik nx time yaa.tak smpt aritu sbb nak cpt balik perak ade hal sket :(



jie >> maceh :)

epi fathers day utk abah intan gak.



toknabe >> utk abah tak beli hadiah pun sbb dia dah beli sendiri hehehh :p

kita tolong tunjuk jek..bole gitu??



abgjas >> rindu sgt kat angin bayu tau :p

a'ah brg sume naik..gaji maintain ciput.. :(

takpe kecik periuk..kecik laa keraknyerr :)



moderator >> sourveneir??

ade..tp utk mod tak beli pun :p



arsaili >> maceh yaa :)

bila nak jd papa ni ?



muadz >> baik jek :)

kita pun windu awak tau *hugs*




yonna >> maceh yonna :)

watpe kat umah tu??

blaja masak ekk :p

suara said...

Salam combi...

Alhamdulillah, combi dah selamat balik sini. Sempat le beli rempah ratus ribu utk masak special kat mereka ari ni kan? siap masak nanti helo-helo lah kat su ya... nantu su terbang p makan. hehe...

Bertambah umur menggunung pengalaman, bertambahlah cinta berbunga sayang, bertambah berkat dalam kehidupan, keikhlasan doa su iringkan bersama ucapan....

p/s: jampi kasih sayang yang su baru dapat, khas buat combi sekeluarga... hehe... gurau je. bukan jampilah, sekadar pantun ringkas... adeh... kesan kenduri kawin tak abih lagi ni gamaknya, nak berpantun je kejenya... haha

echah_syed said...

su >> mmg su hebatz laa :)

combi kalo madah bagai ni mmg hampess :(

dulu2 masa centa monyet mmg bravo madah kasih ni..hehehh :p

mmg kat dlm kad kawen mcm2 madah indah berbunga kasih skrg ni kan..

combi suke simpan kalo kad yg cantek n unik :)

nota jari : tak beli rempah ratus tp beli pekasam ikan talapia,sepat n puyu.pandai mkn tak?? :D

aNgRiAni said...

akak...windu banget nie...hohohohoho...nak peyuk2 kalau juper...ada ole2 tak untuk yani ??? big hugs...

Intan Rosnitta said...

Salam Ulangtahun buat cik abg & anakanda K.Combiku...

Selamat meng'celebrate' & bg hadiah...

K.Combi sihat ke? Seronok cuti2 M'sia??

Muahh!

echah_syed said...

yani >> bila balik kk??

jom kita peyuk2 :p



intan >> maceh intan *hugs*

hadiah?? utk precious jek :p

sihat cuma penat giler..

Mat Gebu said...

Hepi belated besday utk "darling' kak combi tu...walau pun umuQ tambah 1 tahun lagi, tapi tetap macho apa..pstt anak dara leh jatuh hati lagi tuu, kalau dia tackel...jgn memain kak combi...ahakss...hehehe, nak air batu kasi cool down, sebab sat tadi dah hangat...amponnn!!!!

echah_syed said...

mat >> amboi amboi..hg nmpk ni tinger combi dah merah berasap ! :(

betol tu mat..ade anak dara (kalo masih dara laaa..)kawen ngn lelaki veteran kan baru2 ni..

fuyooooooo..pemilik resort lagi tuuu :p

hg tak laku laa mat sehingga hg pun jd veteran gak..uhukz

donia ooo donia *sambil garu dagu yg tak gatei*

Lily the Lulu said...

suwitnyaaa .. auntie kat cameron tuh

:)

Nikli said...

happy belated birthday jugak utk dorang...

echah_syed said...

lily >> kat ranau tuh :p




nikli >> maceh nik :D

anaiz said...

kak combi,
saya pun besday bulan june juger. hehe..!!