Monday, June 23, 2008

pizza n delibake.. 230608 7.50am

pagi semalam nak tunaikan plan precious sblom dia balik s.alam kita gi delibake kat KKIA..
pastu gi ONE BORNEO the first & largest lifestlye hypermall in east malaysia..baru buka minggu lepas.mcm mid valley laa.org sabah patut berbangga sbb kat sini dah ade twin mid valley :)
big apple donuts pun adoo..takyah kirim precious beli dari sana lagi laa :p



pastu plan precious nak mkn pizza ngn famili dia..so tertunailaa..ade 2 lagi plan precious blom tertunai iaitu potong rambut (mayb nak gi ptg ni) n gi labuan.(ari jumaat ni dia gi by ferry)

lega rasenyerr..ni la bila dah jadi mak bapak kan kalo bole sume hajat anak2 nak ditunai setakat yg MAMPU..tak gitu u olls :D

harap precious berpuas hati..ermm camne darl??

precious balik s.alam 5hb july nnt..mmg sedehlaa sbb combi dah takde kwn suka suki lagi :(

11 comments:

Bi said...

Hello! I am Brazilian and I found your blog very cool
Bianca

AbGJaS said...

Hi Combi,
Oooo...precious tu daughter rupanya (maaf penafsiran abgjas silap).

gi Shah Alam belajar? Kat UiTM?

Intan Rosnitta said...

K.Combiku,

Tolongggggggggggggg! Acara makan2 lagi. Nak ikut leh? :P

Ada lebih kurang 2 minggu lagi masa utk bercanda dgn precious! Heheh ;)

~Hugs & Kisses~

aNgRiAni said...

hohohoho...5 july baru ana balik ek kak? boleh laaa juper dia nt kalau yani balik KK kan...muaaahhssss...mcm bestfren akak dengan ana...mudah2an yani dengan Afiqah pun macam tu nanti...muaaahhhsssss

pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

hoho.
mkn sjer~ bila nk SLIM????

katakannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn~!

echah_syed said...

bi >> hi dear..thx for dropin by :p



abgjas >> a'ah study kat situ :)



intan >> tu laa tak smpi 2 mgu lagi sbb friday dia nak gi labuan jupe cikgu kat sek lame n kwn2 kat sana..:(


yani >> mcm kwn.. tp marah tetap jugak kalo dia buat tak betol :D

combi ni garang gak tau..tanyer dia kalo tak cayer :p


precious >> hehehh tu la pasal..org kecoh minyak naik kita ttp menten jln n mkn :D

slim..??bila dah nak slim..slim laa hohoho :p

Jie said...

hari2 gambo makan..isshhh

CikguZue said...

takpe...lenkali boleh jalan2 dan makan2 dgn precious lagi...insya-Allah. :)

echah_syed said...

jie >> 2 mgu lg dah takde pic mkn2 lagi huhuhu.. :(


cikgu zue >> selepas ini hari raya baru dpt mkn ngn precious lagi :(

Lily.Lulu. said...

sonoknyaaa ... makan2 ..
beshnyaa ..

sebelum precious nak balik kan auntie .. kena laa spend time .. nanti winduuuuu

;)

echah_syed said...

lily >> tu pun sbbnyerr..nnt raya baru dpt jupe lagi :(

kita sama jek asik mkn mkn mkn..sementara bole mkn kan kan :p

rezeki ALLAH :)