Friday, March 7, 2008

bear tomey from zana 0703088 8.48am

nak hugs mcm gitu..bole?? macih zana **hugs**
combi kenal zana mase mula2 combi start bloging..selalu say hi kat shoutbox dia.pastu dia cuti bersalin smpi skrg kita on balik.moga jodoh kita berpanjangan kat blogspera ni yaa!

6 comments:

muadzlife said...

sonok nyer combi dpt awrd lagik kan..lalallaaa

echah_syed said...

muadzlife >> sonok mmg sonok maksu
mcm menang pilihanraya kot :p

slmt fly maksu..sonok lagik pi germany iteww :)

~ hugs ~

aNgRiAni said...

~ akak...kalau ado contest penerima awards terbanyak...akak ler pemenangnyer...hehehehehe...kain aritu dah siap ker? ker tukang jahit dah pencen? yani punyer tak siap lagi...janji minggu depan...so nanti yani anto gamba posing-mosing dgn baju tew yer...

~ akak...udah2 ler tue...cuti2 camni abg nak bermanje lak...akak nie...asyik blog hopping jer yer...hahahaha...yani pung sama....ekekekeke...caaayang akak...muaaaaahhhhhsss....:-p

echah_syed said...

yani >> bkn menang award tapi menang kan hati org supaya suke nak geng ngn combi..tol dak??

weii kat umah ni 3 pc online now mcm kt cc.kalo precious balik 4 pc online bahh..no problem punyer..abg spotim giler..nak manje2 anytym jer..uhukz (kita slalu jd pengantin baru maa..)

naper tak percaye ker?? **cam iklan kat tv**

baju combi mgu dpn kot sbb tailor tu lom bz tp kalo dekat raya dia tak lyn dahh !

posing jgn tak posing :p
mesti tantek baju yani kan..

Lily.Lulu. said...

banyak tol kan auntie dapat award ...

nih bear pulak
:D

echah_syed said...

lily kena order gerobok baru ni :p

tau kat mane2 yg ade 2nd hand sale !