Saturday, March 1, 2008

gift from my precious... 010308 4.08pm

yezzaaaaaaaaaaaa ! combi dapat gift dari precious ni.nak share ngn kwn2 sbb combi sgt terharu precious tak pernah lupa kat family dia disini..makacih byk2 darl..ur sooo sweet :)

USB merah menyala & cover kusyen kecik utk mama's da vouge,parker pen siap ade tulis nama utk abah tercenta & topi utk adik dia yg encem itu laa :p

toce toce darl..lenkali kirim2 la lagik hohoho (tamaknye..)

15 comments:

AbGJaS said...

Hi Combi,
Wah! Bertuahnyee...byk dpt hadiah.
Sempena apa tu? Atau saje je dia bagi...

Tak balik mengundi?

aNgRiAni said...

wooowww...bestnyer...muaaaahhh...precious mmg best kan akak...

echah_syed said...

abgjas >> tanda ingatan pada famili jer... :)

combi mengundi disini je abgjas kwsn tuaran.



yani > doa combi dia sihat & tetap rindu ngn famili yg sgt bangga & syg kat dia selalu..

Ziana said...

so sweet laaa mama!!!

anak mana tak igt mamaaya..
kan mama??
mcm tuh gak precious..
:)

alhamdulillah...
moga mama sekeluarga and precious sehat slalu..

echah_syed said...

ziana >> thanks atas doa kakdik kat mama..cyg kakdik!

muadzlife said...

bes nya sumer dapat...!! caiyuk caiyuk

echah_syed said...

muadzlife >> alhamdulilah maksu..

Lily.Lulu. said...

auntie sangat bertuah sebab percious sentiasa ingat kat keluargnya ..

:)

so happy tgk auntie happy !!

echah_syed said...

lily >> alhamdulilah ly.

meriahnye kawen kazen mr assitant yer... :)

dah cuba pegang2 bunga putih iteww..tak lame laa ekk :p

kita suke je..lagik cpt lagi bagus ..yehaaaaaa !

Jie said...

precious >> aunty jie pun nak le jugak..hihihihi

echah_syed said...

jie >> aku harap elaun dia cukup smpi ujung bulan.. :p

arsaili said...

sonoknya dapat hadiah

echah_syed said...

arsaili >> ingatan tu yg penting ..nilai tak kisah kan :)

Anonymous said...

uhuk.
aunty jie..nk adiah kna pos, tp tkut abg posmen amek dlu~!
hikhik

mokcik vogue, elaun ade lg neh~!
hakhak

~precious~

echah_syed said...

precious >> kalo takde duit pose jer laa..qada pose lelame :p