Monday, March 31, 2008

meet cikgu panji 310308 16.46pm

kelmarin 300308 pertemuan yg tak diplan pun telah ternota kini diantara my precious n cikgu panji di pasar siti khadijah kelate darul naim.ini lah suratan takdir..precious gi kenduri kawen sepupu dia yakni kawen anak buah huby yg n3 dibwh ni..mlm tu combi tulis kat shoutbox cikgu panji precious gi kelate..saje jer sbb mama dia tak leh gi..

pastu cikgu panji reply kat msjbox combi minta nom hset precious.combi send by email nom tu n dorang pun ber sms laa.tapi disebabkan masa terhad precious terpaksa bergegas balik sbb monday dia ade kuliah..jadi dorang smpt bertemu dipasar khadijah sahaje..

kesian cikgu panji bersusah payah mencari precious kerana pasar tu kan luas..yg si precious ni tatau nak kasi tahu kedudukan dia situ sbb ni baru 2nd tym dia kesana.terkejar2 laa cikgu panji ni.macih byk2 cikgu panji n huby. combi n precious apriciate sgt.cenderahati tu menjadi kenangan kami.tp terkilan si precious sbb tak kasi apa2 pun sebagai tanda pertemuan melainkan rase kasih ikatan siratulrahim.

insyaALLAH pnjg umo kita bertemu lagi pada dec nanti sbb combi mmg plan nak round pantai timur bersama famili. **big hugs n kises cikgu panji**

12 comments:

Jie said...

akhirnya keluar juga pic dia kat sini..hahahaha..selalu menyorok dlm blog sendiri...:p

pheeewit cikgu....terimakasih cikgu!!!


combi. jumpa mcm ni la best dari dok janji setia ....nak2 lagi dlm 20 minit tu baru cal...tak mandi main tempek bedak je..hahahaha

cikgu panji said...

Wow...besarnye pic ni.Hehehe..Dah le nampak segala jerawat Cikgu Panji... Sebenornye C Panji punye la dup dap dup dap masa nak jumpa tu.Itu belum lagi nak dating ngan bakal besannye...

echah_syed said...

jie >> a'ah tu laa kan :p






cikgu panji >> combi tanyer dia'pic tu nnt beso ke ma nak post kat n3??kalo kecik tak nmpk'

dia nak email pic tu sbb mms yg dia send kecik jer.dia ckp kat combi"ma hset ana 2.5 mega pixel jgn nak kondem ekk' huahua marah :p

wahh best ni kalo cikgu panji sudi jadi besan..nak kena booking si gaun iteww :p

nmpk jerawat ekk??takpe jerawat manje :? :)

**hugs n kises**

Ungku Nor said...

bila la saya nak sampai Sabah ni,kan kak?

hehe

Ziana said...

kite bile lg mama?
:)

CikguZue said...

salam ziarah...
cantik blog n gambar2 kat cni...

echah_syed said...

ungku nor >> bila2 free mehlaa jjln kat sini ungku :)

tapi nak kena ikut jadual cuti anak2 la pulak ekk **hugs**




ziana >> insyaALLAH kakdik..tguuuuu **hugs**




cikguzue >> thanks singgah umah combi..wow jauhnyer org UK ni.bape lame kat sana cikgu zue??

AbGJaS said...

Hi Combi,
Err..abgjas nak tanya sikit, siapa 'precious' tu? Combi ke?

Moga terjalin silaturahim yg lebih erat atr Combi n cikgu Panji tu.

P/s: Hepi wedding anniversary,
Moga bahagia selamanya..

cikgu panji said...

Combi, masalahnye si gaun putih tu tidur pun masih pakai pempers...hehehe??

echah_syed said...

abgjas >> precious tu my doter :)

insyaALLAH abgjas nnt combi suh dia buat lawatan balas kesini pulak..:D

macih atas wish tu.amin




cikgu panji >> ermm 15 tahun akan dtg mesti comey tuu :p

Jentayutiara said...

eeehhh best nyer... bila leh kita dating combi?

echah_syed said...

jentayutiara >> macamane projek nek gunung jadik ker??

dtg laa negeri cheQ ....:p