Friday, March 28, 2008

buah tangan dari pangkor 280308 10.32am

yg atas cenderahati dari pengantin pompuan(anak buah huby kawen baru2 ni..) kulit kayu manis & mini popia.sgt unik & kreatif..yg bawah ni mmg ori dari pangkor.satu kotak mcm-mcm adoo..serbuk asam pedas kawan huby dari melaka yg kasi..combi blom try.nmpk mcm sedap bangat!
kotak ni dari MAS..hiks.skrg MAS dah lokek ini je yg dia kasi tu pun international flyte.kalo local erm ermm sabo je laa..
huby mmg tau majalah fav combi..utk mama da vouge mcm kita laa 40s
T-shirt kt bwh ni huby beli utk my bujang..utk mama mane darl???
baju biru ngn anak cheetah yg cute itu dari precious..thanks darl **Big HUGS**
anak cheetah tu precious beli kat a'famosa melaka mase dia gi jjln baru2 ni ngn sepupu dia..ingat gak kat mama ekk.
semalam combi gi epot ambek huby..kurang lebih dari umah jam 4.30pm.bila tiba dekat likas ujan turun punya la lebat..adehh sudah tu tym orang baru kuar dari opis.plan mesti smpi KK jam 5pm jadi tak la jam.tapi sume jadi kelam kabut bila tetiba ujan turun laa pulak..sesak ngn keta,jln jam combi sampai epot lebih kurang jam 5.50 pm..smpi epot keta dah Q pnjg sbb sume org tak nak gi parking area sbb ujan lebat..abg polis asik tiup wisel suruh jln terus jgn menunggu diketibaan..nasib laa huby kuar cepat jadi takyah nak bertekak ngn abg polis..

12 comments:

muadzlife said...

hujan lebat ke?

seb baik sumer selamat..
lawo ler anak cheetah tu :)

Intan Rosnitta said...

Wow! Byknya souvenir... Baju ijau tu pun cantik, tmbh glamour kalau K.Combiku yg pakai :D (matching dgn baju batik ijau cik abg hari tu..hehehe..)

Thanks atas nasihat K.Combi pd intan pasal "hal tu".

~Big Hugs...Muahh!~

echah_syed said...

muadzlife >>maksu panik gak sbb dah la tak nmpk jln..air melimpah kat atas jln raya..trafic light pun mati..kat dlm hati sebut nama ALLAH byk2 sbb pada dia je kita mohon perlindungan kan..

combi suke laa skin cheetah tu..maksu nak tau cover cushion kete pun cheetah gak..hiks :p





intan >> asal abg out station ade je dia angkut bawa balik..kesian gak kat dia nak jinjing sume tu..
same2 intan..bila combi dengo combi yg rase berdebo2 tau..macamane dah ok ker???

**big hugs gak utk intan**

aNgRiAni said...

akaksss...dah abes ker lipat kain??? abg tak komlen ker...heehehehe...errr...yani kalau naik MAS skrg ni tak makan pun makanan dlm kotak tuuuu....tak setapppppp!!!...nak pingsan bila rasa sandwich tueeee....tulunnnnn...ker akak yg belasah nie???hehehehe..larikkkkkk...kang kak combi cubit.... :-p

echah_syed said...

yani >> combi tak pernah nmpk kotak tu tau..abg bw sbb nak tunjuk 'ghopenyer' hohoho..:p

dekot mas kann..kalo local lagi teruk yani..:(

abg ckp ujan kan..sbb dia nmpk byk kain lom lipat..selamattttttt!

sandwich yg roti wholemeal tu masih ade kat peti kot..yg lain2 dah abis.air tu combi book..hiks

mmg nnt jupe combi nak claim cubit yg berkoyan2 :p

Lily.Lulu. said...

wah .. macam2 hubby auntie bawak balik ....

bes tyuh .. cuppacakes ade x ??
hiks ~

:P

echah_syed said...

lily >> pegi satu beg jer..balik siap berkotak2 lily :p

cupcakes takde laa sbb susah nak bawa kann..precious nak kirim tp abahnyer ckp nx tym laa..takut smpi sini sume penyek :D

Pak Ngah: said...

:: salam... kenangan dari Lumut/Pangkor semestinya ada sotong dan satay ikan... sedap... bagi yang berminat le...

echah_syed said...

pakngah >> ws..mmg wajib kalo gi pangkor pakngah..abg bw balik satu kotak :p

Nikli said...

org sini plakk dok terhengen nak pi sabah sana.. especially tang pulau pulau sinun.. tapi duit nih tak cukup2..

nak pow skit syiling bawah sana bole...?? hahaha

echah_syed said...

nikli >> air asia dok promote tambang murah..apa lagi sambar laa satu...:p

duit syiling tu..bole bole :D

suara said...

uih... suburnya tangan... banyak tul buahnye... bagus.. bagus... tanda rezeki murah tu... hehe