Sunday, March 23, 2008

sila..sila.. 230308 1.30pm

combi jarang post makanan kat sini sbb kesian kat precious tau..iyealaa anak ngn mak mmg cam gitu laa.bila makan makanan fav dia mesti tingat..betol tak norz??? walopun combi tau dia kat sana tak kisah..yer ker yangg??? **ko ingat mama tak bila mkn ABC...? **

semalam combi kuar ngn my bujang gi seven eleven sebelom AF6 start lebih kurang kul 8 mlm.huby masih kat klang.pastu singgah KFC.combi beli snack plate jer (take away) sbb my bujang on diet..dia mkn yogurt smlm..cewahh tym ni laa nak maintain macho..pssttt ade org dok kol dia kat umah..yg malas tu combi jadi assitant angkat tepon..dia suruh bohong 'sunat' yg dia takde kat umah..yg heran tu 'minah' ni tak reti bahase..uishh malu la sket..**ade yg cam gitu kat sini tak?**

12 comments:

cikgu panji said...

cewahh..bakal mak mentua jual mahal le ni ya? Dah dapat menantu nanti,jgn dera pulak....kesian budak tu.

Ziana said...

amboiii
best nye dpt mama yg spoting :)
leh main pakat2 lg ngan anak bujang..

psstt mama!! amacam bakal menantu?
ok x? bekenan x?
hehehehe

echah_syed said...

cikgu panji >> mak mertua garang ni..jgn main2 :p

lorr SPM lom lagi nak bercenta gapo???




ziana >> tak sesuwei kakdik sbb SPM tahun dpn.. :(

muadzlife said...

ha ah ler combi mmg kalo anak kita jauh x sampai ati ek nak tunjuk2 makanan kan...nak makan sedap2 pun kadang2 nak tunggu gak dia ada sama baru real kan...

hehehehee...jeng jeng jeng dah start ler zaman ring2 orang bujang tu...

tapi kan combi mmg ramai ar pompuan cenggitu sekrg nih..x malu jerrr...kan kan...eeee mintak jauh le anak2 kita camtu kan..

echah_syed said...

muadz >> betol..cewahh ni pengalaman gi germany ekk :p

tu la pasal..problemnyer pandai cari nom tepon umah bila hset off :(

tu yg mama dia kena jd asistant..nx year nak SPM lak tu.zaman dah berubah maksu..yg bujang pemalu tp dara yg over pulak ni.. :p

kena inject bab2 malu bertempat ni byk2 kat depa :D

**hugs**

manje said...

assalamualaikum...

hehe combi dah nak dpt menantu dh ker? :P

> dunia skrg ni mcm2 jenis org pon ada... jenis cam ni jenis tak bpe nk malu... jnji dpt... tak kira la mcm mane cara skalipon... teruk tol minah tu kan... huhuh... dunia...dunia... <

echah_syed said...

manje >> ws manje..my bujang ni pemalu sket tu yg ramai peminat kot **prasan mama dia noo**


mnta simpang laa sbb combi pun ade anak dara.. :)

MyHeart said...

ala sedapnye tengok kepsi tu...lapar plak perot tengok gambo kepsi itew.....

aNgRiAni said...

Kak Combi...nak ciket...setapppnyer...hohoho...malas masak erk? yani pun kalau en. mat 6 out-station...men tunjuk ajor...mudah dan cepat...tak setappp tue belakang kira...ahaks...

~ Kak Combi, ada Pak Arab dari umah yani kem salam...Suleiman nama dia...ahaks... :-P

*BiG hUgS*

echah_syed said...

myheart >> sedap bau dari rase kepci ni tak???

kalo bau bole gugur jantung..tp rase cpt mual laa..dah tua2 giteww laa :p


aQish suke tak kentang putar kfc??? tium tiket kat pp ekk.





yani >> combi jarang main tunjuk sbb kat tuaran takde yg sodapp laa..paaaaling malas pun goreng sosej or goreng telur jerk...ermmm bole laaa :p


pak arab yg aritu namanyer sedap tau..ALAA MOHAMED :)

lawakz laa sampai arini senyap sunyi dahhh... :D


**hugs**

Lily.Lulu. said...

wah ... auntie sporting la. bertuah bujang auntie dapat mama macam nih . leh kawtim lagi ..

:D

echah_syed said...

lily >> pssttt nak korek rahsia kena laa kawtim :p


jgn bocor rahsia ni ekk :D