Monday, March 17, 2008

beringgis beach resort 170308 9.53pm



bilik penginapan baru yg sgt cantek & mewah ~ dinawan wing.

hadapan resort..
lobby resort..

family chalet..
on da way balik dari menumbok combi singgah kat sini ambek pic.Beringgis Beach Resort terletak di kg beringgis papar lebih kurang 26 km dari KK. tempat ni sgt laa cantek dan suasana redup kerana byk pokok yg ditanam dikawasan resort.suasana yg tenang dan nyaman menjadi pilihan syarikat korporat & kerajaan utk meeting & kursus.

ade kolam mandi dan pantai yg sgt bersih utk bersantai..jom laa !
pengangkutan disediakan dari epot atas request customer dan sedikit bayaran akan dikenakan.

utk yg berminat bole layari website:www.beringgis.com / email : bbrpapar@tm.net.my

2 comments:

cikgu panji said...

Cantiknye...ada orang dah tak sabar nak gi sabah...

Lily.Lulu. said...

cantik nya tempat nih ..
rasa nak tertidur je tgk gambo nih auntie

:)