Wednesday, September 3, 2008

jalan sokmo.. 030908

big apple donut lagi..

nyum nyum.. !

sadaaapppp la pulokkk..

ekeke..

free 3 biji bila beli 6 biji sempena merdeka day tp kena ade voucher laa..

1st prize ~ mercedes benz E 200 K

zakat fitrah utk badan kebajikan..

acara selingan ~ tarian kipas dari bdn kebudayaan sabah

yehaaaaaaa..ini sume nombor para pemenang.daku sgt kiciwa sbb tidak tersenarai.sila klik utk besokan pic,mane tau kot nom anda ade disitu ekeke :p

band dari BSN cawangan sabah.not bad gak..

aritu gi jejln kk dan sempat singgah karamunsing menyibukkan diri ditgh ramai org utk melihat cabutan sijil premium BSN yg diadakan diKK utk cabutan bulan ogos.i'm not lucky dat day coz nom tak naik pun.takpe bkn rezeki kita so kena tgu nx month laa ekk.

apapun sori laa anakanda shai naa.psttt kita ade janji ngn dak ni tau :D
insyaALLAH kalo rezeki tidak ke mane kan kan kan :)

17 comments:

Jard The Great said...

waa... big apple ade kat sabah ker? tak pernah nmpk pon. Sedap tahu..lebih sedap dari dunkin donuts

ras-adieza said...

jeleslah tengok akak asyik dating jer..

pReciOus shaRihaNa said...

lapar2!

echah_syed said...

jard >> betol lebey sedap dari dunkin :)

ade 3 tmpt big apple ni..warisan sQuare,1 borneo & city mall.

sila sila..


..........

ras >> budak2 dah beso kan.. :p


..........

p >> mkn time berbuka nanti ye ekeke :p

IBU KUMBANG said...

sampai hati combi tempek gmbr makanan

Jard The Great said...

hehe..nnt raye aku nak check la tpt2 tu.. Thanks banget ye!!!

Mak Su said...

aaaaaa! tak leh lah tgk donat, tak tahan, uwaaaaa

echah_syed said...

IK >> ola olaa saje nak test IK ..:p


...........

jard >> parents kat sini ekk :)

kalo kat warisan sQuare ,pilihan dia byk sbb org tak bape ramai tp kalo kat 1 borneo cptt abis kdg2 kena tguu.


...........

maksu >> 2,3 kali turun kk takmo beli tp bila nmpk adehh fail terus :(

Intan Rosnitta said...

Donut?? Ish..ish...

along said...

tergugat gak tengok peberet yang di tempek akak tu...ada yang best tempek lagi kak X makan pun x pe tengok gambar.....

aNgRiAni said...

Salam kak
wa bestnya berdating, tapi aan mana kak?
tak ikut ek...

kalau wiken baru yani masak kak
kalau ari kerja ni tak sempat laaa
uhukkksssss
mujur laki ok...hheheheheehe

yani pun ada janji dgn si shai tu
uhukkkkssss...

yOnnA said...

isk!! mama ni saje!!!
waaaaaaa..
big apple ade kat penang tp belah seberang!!!! grr

Adry said...

adeh... lapar lapar... telan air liur jer la...

Adry @ http://www.adrysabry.com/

Kujie said...

aku pernah dpt sekali
rm 50

Ziana said...

mama!!!
lama nye kakdik x mkn donut!!
mcm best jek pose2 nih mkn donat..

jom mama?
:)

zany said...

bsn tu susah nak menangkan , makin ramai, org lama2 pun nama tak naik.

echah_syed said...

intan >> intanku.. ngape??


...........

along>> nnt kita link ye :)

timakaseh singgah.slm kenal.


...........

yani >> untung badan :)

aan gi lawatan sambil blajo kat ums..ptg baru balik.


...........

yonna >> tak lame ade laa tu.sabah pun baru jek ni :)


...........

adry >> kalo dtg kk bole la mkn sepuas hati :)


kujie >> wahhh best banget deh!
lenkali share laa bah..
sharing is caring ekeke :p


...........

kakdik >> jom jom !


............

zany >> ikut rezeki:)
ade 94 juta sijil beb !