Monday, September 15, 2008

tagged lagi..


cerita berposa dibln ramadhan mase kecik-kecik
dulu..sgtlaa memorable :)


Di ketikanya terjadi nostalgia itu: mase umo 6 atau 7 tahun..

Nostalgia: terpaksa posa sbb kalo tidak tak leh campur dgn org yg posa time berbuka.sgt sedeh,penat tp yg paling suke bila ptg bole beli makanan kesukaan..time tu aiskerim laa..ape lagi.

Aktiviti ternakal time puasa: aku start tipu bila ikut kengkawans gi tandas..time tu darjah 4 & 5.mase tanduk dah tumbuh. ..minum air paip beb..! punyer laa damai rase mcm minum air sirap yg sejuk je.tp bkn laa hari-hari kdg-kdg je..ekeke.balik rumah buat muka penat lallala :p

Makanan kegemaran time kecik-kecik dulu masa berbuka: tak ingat laa..rasenyer sume pun bedal jek.tp aku paling suke ayam goreng mase tu susah nak mkn ayam sbb biasa ayam ni hari raya je org buat rendang.. :D

berbeza dgn anak-anak skrg ayam je hari-hari.. :(


combi ditagged oleh mama d vouge ni siap ngn signature lagik.. :p

16 comments:

^aNgRiAni^ said...

comeyyynyer akak time kecik2...rajin laks tu
kecik2 dah reti tumbuh cili yer...
lebih kurang mcm ana time kecik...montel..muahhhssssss

muadzlife said...

masa kecit dulu dapat ponteng poser bes sungguh rasanya kan..hehehee...

Kamsiah said...

tu dia...chubbynya..rasa nak picit2 je pipi tu..eii geramnya tgk..

PerantauSepi1306 said...

comelnye gambo pegang lesung tuh.. hehehhehe..

echah_syed said...

yani >> like mama like doter ekeke :p


...........

muadz >> ikut kwn tu laa berani..kalo sendiri mmg tak buat :D

rugi jek sbb minum air paip bkn bole mkn pun :(


...........


kamsiah >> ade citer cubit mencubit kann..kita serupa! *mcm lagu zainal abidin..*


............


perantau sepi >> hehe posing maut tuh :p


...........

Mak Su said...

maksu time tu siap bancuh nestum anak sedare and then sendiri belasah, wakakakaka

echah_syed said...

maksu >> oooooooo ngelat :p

pReciOus shaRihaNa said...

lawaknyer pic!

Cakap Kosong said...

kak combi comey nyer.kalau skrang kak combi camtu lagi, sure saya ambik buat anak angkat.hah!hah!hah!

IBU KUMBANG said...

Combi, pipi mu terlebih yis yerrr... rasa nak geget!

~Cinta Milo Ais~ said...

huu comeelnya budak kecik itu..sekarang comel lagi tak? hehe

Intan Rosnitta said...

Kecik2 dah teror posing, no wonder lah..kikiki :D

Akak mmg comel, awet muda gitu!

ras-adieza said...

combi

pipi tembam tu sampai sekarang ada lagi. Wa...jawab tag kita siap letak signature lagi. kreatip... Thank you sebab sudi kongsi citer masa kecil2.

echah_syed said...

P >> nnt kita banje mcd ye :p


...........

CK >> bestnyer jd anak angkat CK ... :)



............


IK >> abis yis kat supermarket tau kita beli :D



............


cinta >> skrg dah terlebey suda comey huhuhu.. :(


............


intanku >> jd duta dugro dumex bole tak..?? ekeke

posing maut dgn batu tumbuk lagik tu :D


............


ras >>welcome ras..

tu laa pasal..skrg pp tu dah jatuh nak kena botox huhuhu.. :(

kreatip ke?? hehehh

cantek laa combine nama ko tu ras.

lily.lulu said...

alahai comeynyaa
anak cape laa nih
:P

anaiz said...

itu gambar kak combi kecit2 ker??
cute lorrr...