Sunday, September 21, 2008

tanda ingatan..

~ kad & duit raye dari cikgu azah ~

~ duit raye dari cikgu pu3 ezza ~

~ dari akak ~


timakaseh..minggu ni combi banyak tima duit raye adehhh cheQ koyoo dah ni :)

combi takut kena kidnap laa pulak maklumlaa dah nak raye kan..ramai yg nak shopin mopin :D

apapun nak kena cari bodi gad ni..ade yg nak volunteer ekeke :p

selamat berposa & selamat berhari raya.

20 comments:

anaiz said...

wah..wah..
kayo la kak combi. leh blanjer neh. hehe..!!

arsaili said...

salam..aunty raya kat mana?

Jard The Great said...

.. duit raya tuh boleh print out tak? nak shopping..hehe

^aNgRiAni^ said...

huahuahuahua

bnyaknya duit raya...kalau betul mesti lg best...dapat duit raya tak dr abg kak? kan dpt bonus tu :D

echah_syed said...

anaiz >> bole bole nnt kita mkn mcd :)


.........


arsaili >> slm..

raye kat kk :)


.........


jard >> tu laa pasal..bole ker??

jom kita try..nak :p



.........

yani >> tatap dapat yani ekeke :p

Cakap Kosong said...

kak combi,bila nak banjer, kan dah kaye skrang......

Jard The Great said...

ku nak jemput combi dtg umah di kota belud nnt.. bole tak? hehe

~Cinta Milo Ais~ said...

saya boleh jadi body gad..hehe

ras-adieza said...

kak combi, best nyer dah jadi kaya raya....

echah_syed said...

CK >> jom kita gi disneyland..psttt jgn kabo kat IK nnt dia nak ikut.. :p



.........

jard >> insyaALLAH jard..bole kot.nak dtg umah kita tak??


.........


cinta >> ko ade black belt tak..?? :D



..........

ras >> rase mcm ct & mawi ni ekeke :p


..........

zany said...

kak,
kaau takut kena kidnap, pas duit raya tu kat saya, senang cite, poslaju ekk, jangan guna kapal laut, lanun nunggu.

IBU KUMBANG said...

dasyat ni, dpt duit raya sampai seribu... hehehe

echah_syed said...

zany >> ni laa org ckp kuar mulut rimau msuk mulut naga huhu.. :(

pos laju pun dah tak laju laa..minyak kapal dah mahal.. :p


.........

IK >> koma bgn koma bgn pun lom tentu dpt seribu ekk :p

Intan Rosnitta said...

Body guard kat rumah tu dah cukup kannn. Cik abe sebelah kanan, Farhan sebelah kiri. Gerenti semua x berani kacau!

Hihi :)

echah_syed said...

intanku >> yg sangsi tu dorang lari dulu bila nmpk perompak ekeke :p

manje said...

salam combi

besh nye dapat duit... combi nak duit raye gak... :)

echah_syed said...

manje >> slm manje..

canteknyerr pinky heart tu.. :)

duit raye?? bkn manje ke yg kena kasi combi..konpius :D

CIKGU PANJI said...

Nak jugak duit raya... kalau 10 org bagi, dah seribu. lumayan wei...

echah_syed said...

CP >> pingsan bangun pingsan bangun ade ke org nak kasi arr ? :P

Jard The Great said...

uits..tuaran dkt saja bah..bole saje ku dtg menyinggah.. hehe