Tuesday, September 16, 2008

tagged tertunda..



sorilaa IK rasenyer dah lame task ni combi patut bereskan..tp disebabkan malas plus kebizian dibln ramadhan al-mubarak ni sume ditangguhkan dulu..jgn mare ye nnt kena jual (meh nak salam dulu) :p

The rules: *Link to your tagger and post these rules on your blog *
Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird
*
Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
*
Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

combi sgt 'KEDEKUT' dgn mase dan sume keje combi buat pakai time...so combi paling 'hot' kalo org yg tak on d time..adehh rase nak majuk seumo hidup tau..ekeke :p

combi ni sgt cepat tersentuh hati..kalo tgk CITER sedeh mesti meleleh ayaQ hidung..psttttt rahsia tau..huby & precious pun sama kami bole nangis sama-sama kuikuikui (harap depa tak perasaan kalo TERbaca tang ni noo..)

combi ni paling pantang kalo bilik air berbau.. tgh mlm pun sanggup cuci bila tercium bau yg sewaktu dgnnyerr.. huhuhu :(

combi sgt suke anak-anak kecil walopun anak org ..jage-jage korang nnt combi kidnap ( dok skodeng bb kamsiah yg kiut miut tu..) :p

combi takut & geli dgn sume binatang walopun kucing yg menang pertandingan ratu cantek..so tolong jauhi kucing ye ( beli ikan yg dah koma je kat paso) :p

combi ni dari sekolah lagi..kengkawans sgt suke share problem dgn combi & minta pendapat tp problemnyerr combi yg sakit bila dgr problem dorang ...ape kes ni??

last sekali sbb 7 je kann..nnt banyak-banyak korang nyampah..hohoho

combi paling suke tom-tom bak kat astro tu.. hehehh jgn ade yg gelak guling kat combi tau.cute & sgt bijak woooo dorang.sanggup melekat hadap tv smpi
abis lalalla :D

nak tambah satu lagi..combi suke ketip kuku dlm kete & selalu kena bising ngn huby..

combi harap facts ni normal laa ye.kalo abnormal tak dapek nak nolong muahaha :p

sila-sila IK berapa peratus combi dapat markah ..dan tolong kasi lulus ekk.

buat mase ni combi takmo pass kat sape-sape lagik..bole ke??

15 comments:

ras-adieza said...

kak combi memang menawanlah zaman remaja. sekarang pun menawan gak zaman apa ek? Samalah kita suka tengok tom tom bak. oo nak kidnap bb kam, wang tebusan tu kongsi sama...hehehe

IBU KUMBANG said...

hehe xtau nak kasi mrkh apa.. tapi combi cantik masa muda2.. kalu saya cantik mcm combi harus aku jadi playgirl... rambut ala2 lady D nampak!

echah_syed said...

ras >> malulaa kita bila ras ckp cam gitu..takdenyerr sama je mcm budak comot-comot time skool dulu :D

skrg zaman dah teeet..ekeke :p


..........

IK >> rambut combi mcm boy je mase skool dulu smpi abg combi marah..dia ckp mcm'jantan'huhuhu.garangnyerr abg combi dulu mane bole jd playgirl..

kita satu skool..dia asik jd cctv je.. senyum ngn kwn-kwn dia pun kena marah..teruk ekk :(

Intan Rosnitta said...

Comelnya K.Combi. Patutlah abang x tunggu lama... takut kena sambar org.

Pic tu tgh gossip pasal baju cikgu ke?

Hihi :D

^aNgRiAni^ said...

huahuahuahuahuahua

comeyyynya akak time mude2
patutlaaahhhh abang terpikat...oopppss! terlabih sudah :p

pandai lak akak pose...tu gambar candid ker kak...stail rambut mcm dato azalina :D
larikkkkkkkkkkkkkkk

lily.lulu said...

auntie masa zaman muda2 cun woooo !!!!

echah_syed said...

intanku >>mane ade intan..jodoh kot tu yg kawen cptt.tp precious combi tak kasi kawen cpt tau..biar dia puas bebujang dulu :D

ni time subjek sastera..tu cikgu yg belakang combi kecik molek orgnyerr.sape ekk namanyerr dah lupe..ampun cikgu :(


........

yani >> pic curik sbb tak sedo pun..dah siap baru dorang tunjuk.. :)

rambut tu ade citer tau yani..combi gi kerinting..pastu abg combi marah kena laa kasi pendek.dulu-dulu kita bkn bole sukati buat bnde abg combi 24 hrs dok monitor..

ayah dah takde abg ambek alih jage kami adik beradik pompuan.

dato azalina makin slim laa ekk :p


...........

lily >> biasa jer lily..tp fofular gak laa ekeke (prasan laa pulokk)

gurau je tau :D

cikgu panji said...

Nak gelak dulu..hehehe.
Minat tomtom bak?.boleh geng ngan ain.hehehe. Mak dia pun minat jugak.

echah_syed said...

CP >> samalaa kita ekk.kdg-kdg fikiran kita tak terjangkau ape yg dorang pikir..sgt advanced :)

dah laa tu selamba je jwp soklan pak nil :D

Cakap Kosong said...

cun lah kak combi

echah_syed said...

CK >> prasan terlebey suda ni.. :p

Mat Gebu said...

kak..itu masa tingkatan berapa....cunnnn woooo!!!!....patut abg tangkap, terus kaut jadi kan bini..ahakss..nampak beno bahasa aku brutal gila..amponnn kak combi!!!!

echah_syed said...

mat >> ko mmg brutal tahap diva :p

sweet 17 laa mat..ekeke :D

kalo bole kembali ke zaman dolu-dolu combi takmo kawen awal tau..huhuhu :(

jgn bocor resia kita ekk :)

Jard The Great said...

hehe...patut la aku tak nak kawen2 lagi =p

echah_syed said...

jard >> sape suruh kawen awal-awal.. ??

babap kang.. :p