Tuesday, September 9, 2008

TQ beb...!

dari akak,bibie & ras

dari yan, intanku & ryan

dari izan

dari tiny

dari kamsiah
(yg ini combi segan sket nak terima sbb kita sedar diri..tp demi kam combi ambek gak walopun.. )



timakaseh laa sudi kasi combi sume adiah yg comey2 ni ..ingatan dari kengkawans sgt dihargai.
maaf sbb combi kumpul dulu baru frame kat umah.sengaja combi buat cam gitu sbb baru laa nmpk glemer kuikuikui.bole lawan ct nurhaliza & mawi ni ekeke :p

friendship 4 ever yaa..!

*rase mcm ade lagi yg tertinggal ni..tu laa keroje suke tangguh :(

12 comments:

Kamsiah said...

combi..ct & mawi glemer tp ati tak senang...dok kena fitnah org je..kita ni bkn je femes,glemer malah ati manyak senang ooo..tu pasal badan kita montel je kan kekeke

echah_syed said...

kamsiah >> setuju 200% ekeke :p

combi pernah dgr kwn ckp..'kalo nak kurus suruh je huby buat perangai,mesti ko slim giler..'

sanggup kam..??

Jard The Great said...

waaa.....congrats for the award!

IBU KUMBANG said...

wah sekali harung nampak!

Intan Rosnitta said...

Wow... byknya award.. bestnya!

K.Combiku... kamera intan tu sihat walafiat, intan je yg x sihat @ buta IT... ada setting yg x betul... termalu sendiri.

Kikiki :P

^aNgRiAni^ said...

tahniah sebab banyak awards...

akak...beraya kat KK ek?
bestnya
boleh gi umah akak beraya :D
kali ni yani nak bawah satu kapal...
yehaaaaaaaaaaaaaaaa
kasi meriahhhhhhh

lily.lulu said...

banyaknyaaa auntie dapat award !
meriahhhhhhhh
:)

echah_syed said...

intanku >> berkat bln ramadhan camera tu tak jd mogok :p

bkn buta tapi tak nmpk ekeke.. :D



..........


jard >> hehe malu laa pulak mcm artis jek :p



..........

IK >> tu laa pasal..tp combi ingat ade yg tertinggal nama ni sbb pic yg combi save dah burn tatau katne :(

cek dlm pen drive pun teda.


..........

yani >> sila sila..kalo tak cukup sirap kita minum sky juice je..ok tak ??


..........


lily >> kalo artis kira mcm pelakon tambahan je..bkn artis layar perak ekeke :p

gurau ye lily :D

HERTINY LAIMAN said...

Salam Combi...
silap2 mawi n siti pun kalah mcm ni...agak2 nyer tahun depan anugerah Bintang Popular Berita Hraian sapa dapat ye? hehehe

PerantauSepi1306 said...

salam combi.... salam ziarah... shantekksss ur blog... i link ur's at mine yek

Cakap Kosong said...

Wah! meriah awardlah kak combi.

echah_syed said...

tiny >> bintang popular berita harian..??kalo kita masuk dah tentu kita yg menang hohoho :p

mama's da vouge bloggers ekeke.. :D

pic tiny,ras,kam,intan,izan dan ramai lagi masuk paper weiii..pemes giler kuikuikui :)


...........

PS >> makaseh singgah.slm kenal yaa :)

sila sila nnt combi link ko gak ekk.


............


CK >> oits lame menghilang gi mane beb..??