Friday, September 19, 2008

Qaseh ramadhan..

~ from sakura ~

~ from yani ~

combi menang peraduan kuiz hadiah saguhati jek dari blog yani.sgt berbesar hati diatas hadiah cute tersebut..

kad raya pertama dari sijelita sakura.sgt terharu diatas ingatan ini..nnt combi reply.insyaALLAH

thx buat yani & sakura..muahhh!

16 comments:

Ted said...

wah, bestnya dapat kad raya,ted neezie je bagi kad

echah_syed said...

ted >> time skool dulu smpi tak cukup duit nak beli stem ngn kad..skrg dah ade duit takde org nak kasi plak :p

sedeh :(

Mak Su said...

tahniah dpt kadraya and hadiah

Intan Rosnitta said...

Nak jugak kad raya!

Huhu

:P

Jie said...

aku pos tadi..minggu depan kot baru mendarat..hehehe

^aNgRiAni^ said...

bestnya dapat kad...

ari ni yani berbuka pose kat kolej kak...majlis berbuka yg dianjurkan oleh kolej

makan fee lagi...

malam ni nak gi whynot lagi...hehehehehe...en. mat6 nak banjer
yehaaaaaaa...jom kakkkkk :D

along said...

nak pos gak ni ada add x????

along said...

nak pos gak ni ada add x????

echah_syed said...

maksu >> timakasih daun keladi,muka tak malu ni..nak mnta lagik ekeke :p



...........


intanku >> combi al-malasy laa nak gi cari kad atau pun nak buat sendiri..huhu :(


...........


jie >> kk ni slow laa..mesti smmgu baru smpi.rajin gak hg ni ekk.

thx jie.. :)

lepas raye aku reply..bole :p


...........


yani >> nnt kat kk kita lepak kat southern station nak..? kat situ bole on9 dan abc dia yummy beb!

wisma karamunsing.cafe tu kat basement..td lepak ngn abe :)


..........

along >> rajinyerrr..betol ker??




...........

Nem0 o0h Nem0 said...

bestnyerrr dpt kad ry,
zamn ni da lm sy tgglkn,x tau la pesal.. =(

faridmw said...

salam... serenoknya dapat kad raya... sekrang ni jarang dah orang nak hantar kad raya...

IBU KUMBANG said...

tahun depan kena start berkad raya la saya.. sebab mcm best jerrrr

azah said...

combi..tak ambik pun kad raya kat umah..uwaaa..

echah_syed said...

nemo >> dah ade e-card lagi mudah :)


..........


farid >> betol tp abahyerr tiap tahun dapat kad raye dari abe dia kat kelate hehe..tak missed :D


..........

IK >> a'ah design sendiri baru bravo ekk.combi pun dok plan nak buat ni..tp abe kebizian tahap divana :(

tahun lepas combi ade buat sendiri :)


.........


azah >> ade ekk :)

orait jom jom !

thx yaa.

Cakap Kosong said...

rezeki ramadhan kak combi

echah_syed said...

CK >> alhamdulilah..tahun dpn kita main kirim2 kat raye k :)

thn ni tak sempat dah lewat ekk.