Monday, September 22, 2008

nak test korang bah...

~ dugaan bulan ramadhan al-mubarak ~


senyum dlm ngantuk..kesian my bujang extra klas smpi jam 5 pm

serius ooooooooooo...awat lagu tu tuan beso ?? uishh :(

dulu combi tak suke minum kopi..baru setahun kebelakangan ni berjinak2.sadapp laa pulokk :D
terkenang kopi bonda ku..sgtlaa nyaman.rindu kat bonda ku dikg.

centa hati ku..

ntah..pekebende namenyerr lupe laa


combi nak minta maap yer n3 ni yg asalnyer telah TERdelete..so sume komen pun dah hilang..

apapun combi sgt menghargai sume komen-komen tadi..

tangan combi ni gatai dok bega-bega akhirnyer TERdelete laa al-kisahnyerr.

sgt ku kesali..

dan satu lagi...

combi nak minta maap kalo ade yg terliuQ nmpk pic makanan ni & mengawal napsu sgt dialu-alukan ekeke :D

lokasi : southern station wisma karamunsing kk





22 comments:

Jard The Great said...

seb baik aku nih penyabar...hehehe.. minum kopi ya? huhu.. aku tak biasa minum.. kang tak tido semalaman

ras-adieza said...

kak combi

nak runtuh dah nasfu ni....

Akak said...

Salam Combi...

Amboi2 sampai hati menggoda iman dengan makanan yg nampak sedap...huhu

Nanti singgah blog akak pi ambil kad raya k..

Kamsiah said...

kurng pahala posaku tgk pic ni..terbayang..dinginnya mengalir kat kerongkong..slurpp..

Intan Rosnitta said...

K.Combiku,

Yg x ingat nama tu Roti World kan nama dia. Itupun kalau x salah intan lerr...

hihi :D

echah_syed said...

jard >> kalo dah biasa ok je jard tak efek pun bole tdo smpi pingsan :p

anak sape penyabo ni ekk.bole buat menantu :D


.........


ras >> tarik napas,lepas,tarik dan tgu smpi pingsan ekeke :p


..........

akak >> slm akak..

sila kuatkan iman ye..ekeke :)

nnt combi ambek.thx


.........

kam >> amboii ko punyer imagine tu mcm iklan kat tv.. :p

bole jd pelakon ni :D

i-chimera said...

saya tau tempat dotdot yg tak sedap tu... saya pun dah tak mo pegi situ lagi dah...

hmmm... membaca cerita makan ditghari.. errrkkkk!!! sila jgn amalkan selalu ya...

awieworld said...

salam...hi mama...sowi lama tak singgah...

ya ampun....melecur rasa tekak nie...arghh

echah_syed said...

chime >> tobat kot tak gi dah..

bkn selalu bln ramadhan jek ekeke :p

tabahkan iman yer :)


.........

awie >> sabo yer..

raye balik kedah tak??

Cakap Kosong said...

kak combi tak perlu minta maaf, memang dah terliuq pun cheq nih.

Adry said...

Kopi memang sedap... hehehe

First time tengok rupa akak.. hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

IBU KUMBANG said...

combi ni, cam tau jerk cheq terliur

echah_syed said...

CK >> nak try ck ni..terliuQ ??ekeke :p


...........


adry >> punyer ler byk combi tayang muka kat blog ni..baru ko prasan :(

sedeh ni *majuk


..........

IK >> mnta maap yer..bln posa sume pun sodapp ekk :)

combi mmg tak leh terbau KFC adehh..sgt teruja.bau lebey sedap dari makan :p

CIKGU PANJI said...

tak baik tau buat mcm ni. meleleh air liur kita.

echah_syed said...

CP >> dah minta maap kan :p

Jard The Great said...

ade anak bujang ker? hehehe

echah_syed said...

jard >> ade tu dlm pic baru 16 tahun..kena tgu lagi 10 tahun ekeke :p

Mak Su said...

roti dlm sup? eh! sup dlm roti! walla!

echah_syed said...

maksu >> saje order sbb jakun gak tgk ekeke :p

^aNgRiAni^ said...

Kak...nanti kalau yani balik KK, jom bersungkai sekali...uhuksss...kat mana2 laaa...mesti best :D

Nem0 o0h Nem0 said...

ABC yg sedapppppppp.. =)

echah_syed said...

yani >> rasenyerr mcm tak sempat kot..nnt laa kita plan.. :)


...........


nemo >> nmpk sedap rase pun sedapp.. :D