Monday, September 1, 2008

kelly & addy wedding 310808

sweet moment..
kelly & addy semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa..

yg mane lebih cute..yg belakang ke??amboi mokcik ni dah kena intai... :p

hadiah utk pengantin...ok tak??

mokcik ni nak bergambar dgn flower girl...hentam sajalaa labu!!

hehe..

kawan2 opis..

kek pengantin yg dihias cantek..


310808 yg lalu kawan opis huby kawen so kita pun tak ketinggalan meraikan pengantin.majlis tersebut diadakan didewan tenghilan.ramai sedara mara pengantin yg hadir.disebabkan ujan lebat so tak dapat laa shoot bebanyak pic nak ditayang kat sini...ekeke

pic huby pun takde...adehh jgn marah ye darl !

13 comments:

aNgRiAni said...

waaa bestnya
meriah laaa
shantek jer flower gurl tu kak

mana nak cari hairband dia tu

adeiiii cantekkkkk
muahhhsss
:D

Ziana said...

comelnye flower gurl tuh!!!


mama!!! slamat pose!!
rinduuuuuu laaa plak!!
muahsss muahss!!!
*hugs*
:)

echah_syed said...

yani >> ade jual kat kedai bunga rasenyerr..

mokcik tu gi pakai baju cam gitu..smpi sana samalaa pulak ngn flower girl pengantin adehhh ! :p

buat selamba aje laa :)

echah_syed said...

ziana >> kakdik...lamenyerr tak melawat mama ekk.

cuti-cuti singapore dia ye.. :)

best tgk pic kakdik & d gang teringat mama dolu2 hehehh :p

IBU KUMBANG said...

comelnya flower gurl tu...

echah_syed said...

IK >> yg lawak tu sama ngn flower girl pengantin..adehh ! :)

Tokyo BLUE said...

wahhh konsep wedding yang comell... kek pun unik.. suke!!!!

lily.lulu said...

suwittnya !!
cantik pengantin baju kaler purple ..

suwit !!

muadzlife said...

wah kek dia ada jembatan...

meriahnyaaa :)

Intan Rosnitta said...

Comelnya makcik kecik tu... Hairband tu pun cute! :D

echah_syed said...

tokyo >> bole buat idea kawen ko nnt :)

kek tu konsep menyatukan dua famili kot ekeke :)

.........

lily >> lily nnt kaler aper pulak..??


.........

muadz >> jambatan kasih kot bkn jambatan tamparuli tau :)

........


intanku >> bz tol mokcik..dgn muka tak malu gi catuk betol2 kat bwh stage time pengantin potong kek..adehh :p

zany said...

kak,
sampai terlentuk si pengintai ye, cun awek depan tu.
nanti saya link ngan blok akak ye, senang nak click

echah_syed said...

zany >> combi dah link zany.. :)

thx arr.singgah selalu.