Tuesday, October 21, 2008

hitam putih kehidupan..

one,two,three...cheeeeese !

P E A C E..

kasih sayang..

hensem boy..

cak..?

combi ni 'kesakaian' sbb baru pandai main kaler so..

layan jerr..

credit : thx utk sume model diatas ekeke :p





11 comments:

Intan Rosnitta said...

Semua minat kat baby ek?

Oppp... cik abg cekci yg amat!

Hihi :D

yonna bebot =) said...

mama..
mama guna photoscape ke adobe?

ras-adieza said...

kak combi

cantiklah main kaler2 camtu, hitam putih pastu ada lak part berwarna. kak combi pakai apa ek? nak main gak....

echah_syed said...

intanku >> baby tu mmg dok umah combi time mama dia gi keje.. :)

cekci ker..??adehhh :p


..........

yonna >> mama guna photoscape jer :)

sgt mudah anakanda.



...........

ras >> photoscape jer ras..donlod jek.pastu try laa :D

CikguZue said...

ada nilai historic la...

Cakap Kosong said...

bukan kesakaian kak combi...tapi obses, sakai tuh, buruk nau bunyinya.

Jard The Great said...

sy teringin nak pandai edit gmbr2 cenggini..huhu..

Adry said...

bestnye pics ni...

ermmm Tengahhari nanti ada sesuatu yang istimewa di dalam blog saya…. Kami hendak buat sesuatu yang luar dari kebiasaannya, dan kami amatlah berbesar hati jikalau akak dapat ambil bahagian dan tunjukkan sedikit sokongan dari akak… ikhlas, itu yang penting…

Adry @ http://www.adrysabry.com

echah_syed said...

CZ >> sume pic dikira historic selepas tarikh ia diambil..betol tak?? :)

saje suke-suke jer CZ.


.........


CK >> obses tu bahasa buku tp 'sakai' bahasa paso yg sesuai dgn umah combi yg carca marba ni ekeke :p

thx ck rajin ziarah umah combi ni yg dah kering idea :(



.........


jard >> mudah jer..donlod photoscape :)



.........


adry >> orait nnt combi gi sana :)

^aNgRiAni^ said...

ana memang cute laa kak...suker nengok dia :D

echah_syed said...

yani >> like mader like doter ekeke :p

prasan tahap cipan :D