Wednesday, October 15, 2008

kuih raye lagi..

white almond truffles & ..... *lupe laa plak

close up sket..

meh combi nak stori mori..

biskut ni sebenarnyer biskut replace yg hari raye punyer..

biskut yg raye tu mcm rosak sket & rasenyerr pun lain mcm jek..

so disbbkan utk menjaga hati customer dia ganti laa semula..

tapi bukan biskut yg sama mcm combi order... yg ini lebih mahai gituu.. ekeke :p

combi tak kisah sgt laa tak ganti pun takpe..tp rezeki jgn ditolak..tak gitu?

thx elly & thx gak kat umi sara homemade biscuit :)

layan jerr..

*rezeki terpijak ni..

12 comments:

^aNgRiAni^ said...

ermmmm...tolong pomot ker kak...hehehehehe

tapi memang setappppp...yani ni hantu biskut raya...ekekekekeke

muahhhssss

thafiexq said...

dah penat jadi hantu biskut... hehehe

Intan Rosnitta said...

Sungguh mengiurkan!

Kalau dah posa tu, cookies raya pun nampak sedap.

Aduyaiii! :P

echah_syed said...

yani >> combi tak kenal pun umi sara ni. :)


............

thafiex >> antu biskut bermusim ekeke :p


...........


intanku >> mmg pun.. !

Jard The Great said...

waaa!!! bagus betul la pekedai tu.. sanggup tukarkan dgn yg baru..

azlanlin said...

Time-time gini kalu tingga sghedak dalam balang...memang sedap untuk korek-korek.. hehhehe!

>> Seghedak pun dah abis....

echah_syed said...

jard >> dia buat bisnes kat umah jer..tp combi dgr biskut dia mmg pemes laa :)

dia takut customer larik :D



........

daklan >> betol combi baru abis jilat jari mkn seghedak biskut arab ekeke :p

Cakap Kosong said...

mujur tgk malam......kalau tak mesti dah terliur sbb posa.

echah_syed said...

CK >> combi pun posa dah dapat 3 hari..

besok lagi satu hari.. jumaat,sabtu & ahad off sbb nak buat open hse :)

sambung semula hari isnin & selasa :D

IBU KUMBANG said...

hehehe syukur... rezeki

PerantauSepi1306 said...

tengok pun tau sedap nie... cantik tul lah... kalo saya pun, misti mau ngap sebalang ;D

echah_syed said...

IK >> alhamdulilah..tp tahun depan kena pk pat lima kali kalo nak order huhu.. :(


..........

PS >> sedap bila ade coklat..kalo tidak sama jek kot dgn cookies yg lain :p