Saturday, October 11, 2008

spent time wit my precious..

cute laa kunun..! :p

adegan yg selalu kita buat.. ekeke :D
sape yg terlebey macho kuikuikui... :p

cayang bucuk abah agegege.. :D

blasah jgn tak blasah.. !! pasni aku anto korang dok dlm *ISA nak..?

lorr...sape yg abiskan..!! jgn nanges thn dpn kita beli lagi yer :(

merah yg sgt menawan..!

cantek ekk.. kalo dapat pree lagi cantek..!

sgt yummy..aduii aduii aduii mane tahan nih! :D

ola olaa...mewah berceklat weii

sila sila yer..patutnyer big apple donut kasi credit kat abe :p

P E A C E.. sbb dapat jupe famili hehe.. :)

jom jom beli sendiri ekk..

ape namenyerr ni..tak prasan pun sbb tak sabo nak ngapp !

mmg marbeles beb..!


kita spent time ngn precious seminggu ketika bercuti raye..

layan jerr..


lokasi : big apple donut 1 borneo kk

11 comments:

TokNabe said...

Hehe.. tunjuk makanan lagi... kalau pelawa nak juga.. :D

Intan Rosnitta said...

Donut ceklat tu mmg menggoda. Oh, aku tergoda...lalalala

:P

MODERATOR indie said...

happy raya days...

maaf zahir dan batin.

apa macam rayosss? ada best kah?


semoga semangat syawal terus bergema.


salam singgah.



*Pergghh best giler nengok foto2 ecah satu famili kat kundasang tuh. Ingat bulan depan nak terbang kat sana laa... mahal ke lepak kat resort tuh?

Seingat saya novelis drp sabah ramlee awang murshid ada menulis dan mengambarkan keindahan tentang kundasang dalam novel dia...

akhirnya dapat gak tengok keindahan tempat ni.


mesti pegi...mesti pegi punyeer...mustiiiiiiiiiiii...! yeah.

echah_syed said...

toknabe >> jom jom *ajak ayam :p


..........

intanku >> bila nak mkn big apple donut ngn intan ni :)


..........

moderator >> lame tak singgah sini ekk..

alhamdulilah sume on plan..

ramlee skrg pun dah jadi pengacara kan..

combi suke gi kundasang sbb suasana kat sana yg sejuk & kehijauan gituu..

sgt laa damai..

resort yg combi dok ni dah upgrade rege baru rm 205 & rm 225.dulu rm 145 jek :D

bole lepak kat resort baru mount kinabalu resort & spa.rege around rm 250 jek atau byk lagi resort yg rege patut ekeke :p

sila sila dtg ke negeri sabah dibwh bayu yg aman & damai.

bole dapat lebih info kat laman web.

i-chimera said...

memang chombi & family selalu buat program jalan-jalan cari makan ke??.. bestnya.. happy family.. saya ni, sibuk je kerja... ada masa sikit sibuk nak rehat pulak.. huhu... jeles kat family bahagia chombi...

apa2 pun, donat tu memang sangat mnawan kalbu... yg kaya cekelat tu..

Lily.Lulu said...

amboih cedapnyaaa tgk donut BA tuh ...

spend time dengan family mmg sangat2 bermakna kan auntie

:)

echah_syed said...

chime >> kalo dapat pree time mcm gini mmg laa kita tak lepas peluang..

takpe chime keje pun penting..bila dpt cuti enjoyz puas2 yer :)

donut ceklat tu mmg mengude kan :p


.........

lily >> a'ah lily kalo ade mase bolelaa lepak dgn famili..

kalo nak ikut bz smpi bila pun tak akan pree so kena laa curik mase :)

IBU KUMBANG said...

syiok nye si anak dara combi tu, layanan memang kelessssss...

echah_syed said...

IK >> anak2 skrg sgt beruntung..kalo dulu2 susah nak jejln sbb adik beradik ramai,tak muat keta..

paling jauh berjln gi umah atok,balik kg time cuti sekolah :D

semoga dia tak lupe mak bapaknyerr nnt ye IK.

Nik Zulina Nik Taib said...

Happy Family.. Congratulations!!!

echah_syed said...

nik >> thx nik :)

slm kenal yaa.