Wednesday, October 15, 2008

rase nak geget jek..

agegege..






aniQ ketika berusia 5 bulan 12.10.08..

cute tak..??

rase mcm nak geget jek dagu dia.. :D

tak sabo tunggu dia bole jalan..mesti chubby mcm teddy bear pakai pampers.. :p

mengikut kata pakar kalo tgk baby atau pegang baby bole reles tension gitu :)

setuju 150% !

layan jerr..

*utk yg baru nak tahu..aniQ ni anak kawan combi cikgu elly darliza mama kpd mira,alya & aniQ.

19 comments:

Cakap Kosong said...

kalau tak menangis memang ilang tension, cuba kalau menagis tak benti2 memang tension,tapi siyes memang tembam....sedap geget nih

IBU KUMBANG said...

bukan setakat nak geget je... rasa macam nak culik pun iya gak...

echah_syed said...

ck >> betol tu..kalo budak yg kuat nanges mmg tensen giler rase mcm nak sumbat telinga ngn kapas jek huhu.. :(

.........

IK >> combi pernah ckp kat abe..dari dorang buang baby kat masjid ke,tong sampah ke..kasi jek kat combi.. :D

tp abe tak setuju sbb dia ckp tatau keturunan sape..nnt kena yg berpenyakit kita yg tak smpi hati nak tengok pulak :(

betul gak ekk.

Jard The Great said...

uish.. ku sedey wei tingukbayi2 kena buang nih.. apala masy skang (especially org muda) pandai buat tp tak pandai tanggung.. isk..isk..isk..

Kak echah dah bole nih jadi ibu mithali.. insyaAllah murah rezeki lepas nih ek..

Kujie said...

uik..ni hint nak dapat sorang lagi ke..nk dpt cucu

:D

Intan Rosnitta said...

Comel sungguh.
Geram tgk... grrrrr!

:P

suara said...

Gomol sedap ni... hehe

echah_syed said...

jard >> yg tak adil buat sama2 tp yg lelaki lepas bebas.. :(

combi rase pompuan jgn jd 'bodo' & 'buta' bila dilamun centa.

yg rugi diri sendiri gak..

combi mmg mithali ape skrg ni ekeke :p

.........

jie >> cucu lmbt lagi laa..aku baru nak manja2 ngn precious..cian kat aku & abahnyerr nnt :(



.........


intan >> mmg rase nak cubit..kulit dia very soft intan..halus mulus :)



.........

suara >> hehe..rase mcm lucah bila baca dari sudut yg lain :p

muahaha..jahatnyerr aku ! :D

Akak said...

Salam Combi...

Comelnya dia, kalau dekat mmg lerr budak nie kena gomol 24 jam..

echah_syed said...

akak >> slm akak..

comel dgn mata sepet dia.. :)

Wilson said...

hye kak combi....


saya wilson, kawan riani...

BTW, saya dah added link akak kat blog saya...u have a nice blog :D

echah_syed said...

wilson >> hi wilson..

slm kenal yaa.. :)

thx.. nnt combi add u disini gak.

PerantauSepi1306 said...

;D so cute... nak amik bley.. hehehe

haziah said...

Besh nye ade baby gini.... Ya Allah mnt2 la ank aku comey cm gni gak hehehhe

dh brape thn x jmp aunty ek??? Sjk pindah g kk... huhuhu

echah_syed said...

PS >> sila sila ambek dlm mimipi :p


.........

haziah >> nak yg comey ekk.. ?? kena cari mat bangla ekeke :p

ujung thn nnt bole laa jupe...cuti pnjg kan :)

mcmane skrg..?? dah jupe org baru?? :D

sume ade hikmah..insyaALLAH

Mat Gebu said...

comeyyynyaaa!!!, mcm nak gentel2 pipi dia tu...kita budak2 ni suka lah juga, cuma time depa keluarkan "bahan kumbahan" je aku tak relaaa uuu!!!!

echah_syed said...

mat >> betol tuu..

kalo masih minum susu ok lagik..tp kalo dah mkn mcm2..adehh sabo jelaa :p

CIKGU PANJI said...

perhatian kpd makpak baby aniq.
Sentiasalah awasi combi supaya tidak mendekati baby yg hensem itu....kerana dikhuatiri akan mengigit dagu anak anda.hehehe

echah_syed said...

CP >>muahaha.. ko tahu tak hari2 combi geget dagu dia..ko jgn bocor resia kita tau ekeke :p