Monday, October 13, 2008

kad raye..


thx jie..



kad dari amy mastura..tiap2 tahun combi terima sbb combi dah join amy mastura fanz club :)

combi suke kat dia sbb dia cute sgt..


12 comments:

Cakap Kosong said...

kak combi pun cute jugak kan....

Intan Rosnitta said...

Amy Mastura ni mmg x makan tua. Anak makin besar tp dia dok tang tu gak.

K.Combiku ni apa kurangnya...

:)

IBU KUMBANG said...

dah anak dara anak si amy mastura tu

echah_syed said...

CK >>combi dah terlebey cute laa ck :p


..........


intanku >> betol laa..menten jek dia :)

combi suda terlebey cute laa pulak :(


.........

IK >> a'ah dah ade anak dara kalo berjln mcm jln ngn adik dia :D

^aNgRiAni^ said...

waaaaa dapat kad rayer dari selebriti tu

jeles niiii...hehehehehehe

shantekkk lak tu... XD

echah_syed said...

yani >> amy mastura mmg kelass..dia tak missed anto kad tiap2 tahun :)

dah laa cantek sgt simple & humble.

MODERATOR indie said...

Dapat kad raya drp Amy Mastura??? Huh!!!

Jeles sungguh diri ku ini...hehehe

Amy MAstura....hah! Speechless...


Lagu2 Amy bole bikin mimpi2 yg indah...


puas atii tueeeeeee...

azlanlin said...

Bila nak ajak Amy datang umah Combi?

echah_syed said...

mod >> amy ni sgt simple..bole buat ibu contoh tau.. :)

lagu dia 'cinta' sgt berkesan sbb ade sindir2 mesra gituu :p

yg penting dia sgt cute !


..........

daklan >> combi pernah jupe dia kat kk..tp tak pernah mimpi nak ajak dia dtg ke pondok buruk combi mmg sgt tak sesuai u.. :(

Jard The Great said...

waaa! ade fan club??? kalo sy join fan club KRU pong dpt kad raye ker? lepas nih join bebanyk fan club la.. hehe

PerantauSepi1306 said...

sis di amemang kiut n cumel kan... :D hubby dia my hubby fren masa kat RMC dulu.. they all satu batch.. kalo wat reunion dak RMC dia ada gak dtg... sempoii jer...

echah_syed said...

jard >> join laa mane tau dia invite ko gi besday party dia.. ekeke :p

ensem & avaiable lagi sinorman tuu..mesti dia tgu ko :p

.........

PS >> yer ker??huby dia gud looking ekk.

mase combi jupe amy kat kk pun dia mmg sempoi..jeans & t-shirt jek.

kecik mcm budak sekolah :)