Thursday, October 9, 2008

thx my precious..muahhh !

utk mira & alya..

utk sape lagi dak 2 org tadi gak..sgtlaa cute mende alah ni kalerful.

ni utk mama d vouge laa kan..

ni hahh..pandai anak mama tau :)

hohoho..mcm2 ado

smpi umah ni keroje dia..tak nyempat-nyempat weii dlm beg pun jadi bertenet aduiii :p
ni fav abah dia..ucu dia kirim dari klang.thx sapura :)

close up sket ... cecece :p
bahulu tu fav combi..thx ucu

ni pun.. mmg luv u so muchh darl !

baju raye yg disponsor dari s.alam..sgtlaa baik hati anakanda ku ini :D

segala wayar ade dlm beg dia.nasib naik mas nak oii.. over weight pun dorang tak minta bayo.kalo air asia terbang laa rm50 hengget :(

barang-barang ni sume precious bawa dari s.alam utk famili dia tercenta.bonda sgtlaa terharu anakanda susah payah beli mende alah ni sume dgn duit sendiri lagik.insyaALLAH semoga kasih syg kita kekal begini sehingga ke hujung nyawa..muahhh

study smart & takecare.


9 comments:

Intan Rosnitta said...

Bagus dak Precious ni. Mmg anak mama & abah.

:D

echah_syed said...

intanku >> alhamdulilah intan..harap smpi ke hujung nyawa laa ekk :)

awieworld said...

selamat hari raya yer....maaf zahir dan batin..semoga lebaran ini membawa seribu erti dan mengeratkan lagi tali persaudaraaan sesama ISlam..

moga hari raya kali ini juga membawa makna dan keriangan dalam menyambut lebaran.

salam aidilfitri...

(sori yer, lambat wish sebab kat kg takde tenet...) ahask

echah_syed said...

awie >> slm syawal..

raye kat kedah ekk.mesti sedap ketupat palas mak buat kan..

ras-adieza said...

seronoknya dapat buah tangan daripada anakanda.....untuk bonda...

echah_syed said...

ras >> rase sgt terharu gituu :)

PerantauSepi1306 said...

baiknye anak sis ni, walau berjauhan langsung tak lupa famili... dan cantek-canteknye brooch... leh melaram gi open house lepas ni kan :D

Lily.Lulu said...

wahhhhhhhhhhh !
macam2 ado !!

:D

echah_syed said...

PS >> alhamdulilah..doa combi semoga dia tak pernah berubah.

brooch harga patut ekeke :p


.........

lily >> tu laa pasal hehe.. :D