Monday, October 27, 2008

mkn sajork..



sabah ujan jer sejak minggu lepas lagi..*mendung sehingga arini

mmg dah lame nak gi mkn pizza ..

janji nak gi ari sabtu..tp ujan lebat sehingga air naik.so takut terkandas dijalanan tunda sehingga semalam..tetap ujan tp panggilan pizza tu sanggup redah ujan ekeke :p

gi kat city mall sbb biasa kat situ pizza hut tak ramai org..tp sgt laa meleset tekaan ku :(

disebabkan cuti deepavali punyerr laa ramai manusia disana..nasib combi dtg awal tak yah laa Q .

tapi bila dah ramai org tmpt yg 'xclusive' mcm gitu pun dah rase tak selesa.my bujang ckp lenkali kita gi time org sume dok umah hehe.. :D

bila tuu..?? time sume org terpaksa 'posa' duit gaji dah tinggal nyawa-nyawa ikan :p

bijak gak dak milo ais ni :)

kemalasan tahap dewa nak ambek pic dgn camera gajah tu..so layan jer pic dari N76..

layan jerr..

15 comments:

Cakap Kosong said...

kak combi, makan pizza nih akn lebih nikmatnyer bila dah tingin sgt.mabeles!!

AbGJaS said...

Hi Combi,
Tq Combi kerana masih ingat kat abgjas. Ckp pasal pizza nih... Combi tau tak 'pizza' tempatan - tompe @ emple ? Hehehe...saja tanya

echah_syed said...

CK >> combi mmg suke pizza hut ni..bayo mahal pun berbaloi..

kalo mkn nasi..bayo dah ler mahal rase kdg adoo jek..lebeh baik mkn roti canai :p

.............

abgjas >> hi abgjas..

tompe@emple tak pernah dgr laa..

ade ekk..

ambek pic post kat n3 bole tgk rupenyerr :D

Letting the time pass me by said...

Hmm..banyak posting pasal makanan nampaknya... cool blog..

Yang paling cool, signature tu... memeng class...

azlanlin said...

Sementara berselera elok juga dilayan selera tu...kan?

echah_syed said...

lttpmb >> amboi pnjgnyerr nick..terbelit lidah cheQ :p

thx singgah sini.slm kenal yaa..

kat sini mcm2 ado mcm iklan astro tu hiks..:D


............


daklan >> rezeki jgn ditolak.. :D

IBU KUMBANG said...

ni yg rasa nk tepon pizza hut ni

Jard The Great said...

huhu.. ku pong nak mkn pizza..

arsaili said...

salam..sedapnya...piza

echah_syed said...

jard >> jom jom kasi kaya ituu pizza :p


.........

arsaili >> selalu mkn pizza kat sana..? :)

^aNgRiAni^ said...

ahad lepas lalu depan pizza hut ni...tetiba kakak nak makan situ...tapi tak gi sebab time tu yani pahit anak tekak...uwaaaaaa

pasni kena bawak kakak gi situ

serius jer anak bujang akak ekkkkk :D

echah_syed said...

yani >> tu laa port kami :)

kasi pizza hut bertambah kaya raya :p

kontrol macho laa tu hiks :D

enchek camera said...

wah
best nye
cm nk mkn pizza pn ade
HAHAA
**tetibe je

echah_syed said...

enchek >> mkn jgn tak mkn :D

Lily.Lulu said...

makan pizza ????
adoi .. bape bulan dah ye agaknya lily x makan pizza ..

hmm ... tengah lapo nih