Wednesday, October 14, 2009

"S" untuk... ??

mereka pewaris kpd generasi "S"

PEACE..!

give me one..! * give me five laa

sama tapi tak serupa.. :)

bole jadi model ni..anak dara sape ??

dak kiut rasa mcm nak geget jek.. pantang nampak sesapa balik ke rumah mesti kena bawa dia pusing2 satu round dulu naik kete.membuli ye!

mata dia yg sgt comel..

tengok buat muka mcm gitu..bila besar mesti jadi rebutan cewek2.phewittt!


saja nak letak gambo ni sbb dah lama combi tak inteperem dorang kat sini.aniQ dah 18 bulan.mmg nakal dan keletah.penat asik main kejo2 dgn dia mana tidaknye semua barang kat rumah dia usik.aduiii

amira,alya dan aniq adik beradik.mereka anak kawan combi.rumah combi jadi transit dorang utk menukar baju sekolah sesi sekolah agama dan sekolah kebangsaan.lebih kurang sebulan setengah lagi cuti sekolah so sunyi ler rumah combi sbb dorang akan pulang ke kampung bercuti bersama atok dan nenek dekat penang dan johor.mesti rindu dgn dorang nanti :(

combi pun tak sabo nak balik kampung bulan dec nanti tapi berdebar sbb my bujang akan menduduki SPM tahun ini.dia juga terpilih utk mengikuti PLKN bagi tahun 2010 nanti.hepi giler bila dia tahu dia tersenarai dlm beribu yg terpilih.dia mmg berminat aktiviti sebegini sbb kat sekolah dia ahli persatuan kadet polis sekolah.

layan jerr..



16 comments:

azieazah said...

S for warisan keluarga SYED n SHARIFAH...kan?

Anak I pun nak amik exam gak tahun ni. Adoiii la, risau gak ni.. Tapi dia tak lak terpilih ke PLKN (btw, satu sekolah dia takdak pun yang dipilih)

Anak sulong I dulu pun tak terpilih gak...

Tapi depa tingin nak pi, tp bila kenangkan kene apply lak, tu yg malas tuhh...

miss jane said...

S untuk nama aku kak combi!

nama aku S gak...

Siti markonah! muhkakkaakakkaak

wahhhhhhhhhhhhh...comeiiiiiiiiinyer yg bju putih n kuning tuh...i like;))

xoxoxoxoxoxoxoxo

Mak Su said...

plkn? boleh nyanyi2 kat tepi sungai :)

echah_syed said...

azie >> anak combi yg 1st dulu tak dpt tp 2 org bespren dia dapat.masa tu PLKN blom popular.parent pun mcm tak rela jer nak lepas anak-anak.

skrg ramai yg mohon kan.. :)

*bespren anak combi yg pegi tu mmg byk perubahan yg positif.lebih berdikari dan nmpk sifat kepimpinan dorang.

echah_syed said...

miss jane >> a'ah ko pun ct kan..ct payung !

echah_syed said...

maksu >> yg best tu bole pegang senapang woooooooo :)

zeqzeq said...

tak melayu hilang.,di Perak..

arsaili said...

salam aunty maaf zahir batin yer...salam kat uncle gak....

chekdenoor said...

S untuk Sinaran ....itu nama chekdee.... kui..kui

Ada pelajar hapy dapat PLKN....tapi ada yang nangis bile tengok nama naik untuk PLKN...... Anak chekdee si sofiah....asyik berdoa agar tak kena PLKN.... ukhussss

abu muaz said...

Semoga berjaya pada anak puan yg akan mengambil spm tak berapa lama lagi dah ni.....

echah_syed said...

zz >> insyaALLAH *senyum kamben :)

echah_syed said...

arsaili >> salam syawal arsaili..masih kat ozz ekk.

echah_syed said...

chekdee >> nama chekdee sgt unik.. :)

a'ah dari sekolah my bujang ada 4 org yg terpilih.tapi 3 org tu semua takmoh pergi alasan tidak berminat.bole gitu??

tapi yg minat mmg ramai tp tidak terpilih pulak.my bujang mmg sgt berharap utk terpilih alhamdulilah dah dapat.

echah_syed said...

abu muaz >> timakasih.insyaALLAH :)

awieworld said...

mama, saya pun dah tonton filem PAPADOM ni pada hari pertama tayangannya. cuma lum buat preview movie lagi sebab nak kumpul semua movie yg saya tgk this month,,.,hehe.

apapun mmg movie ni saya tabik spring sebab kreatif.
lagu MIASARA ni dah lama mama. 2005 lagi kalu tak silap ada dalam album FUIYOOO, Afdlin Shauki yang tak dijual dimana2 kedai cd.

apapun mmg movie ni best...rating:5 Star...layak la !!

echah_syed said...

awie >> mama jarang tgk movie omputih kat panggung sbb abahnye selalu beli dvd tonton kat rumah jer.tapi kalau movie melayu kami suka tgk kat panggung.support filem kita hehe.. :)

a'ah mama pernah tgk afdlin nyanyi lagu tu kat tv3 dlm rancangan "jgn tidor lagi".tapi tak ingat tahun bila.rasanye dah lama betul.

mmg best tak boring dan bole cuci habuk dlm mata sbb nangis huhu :(