Sunday, October 11, 2009

"sesekali ku rasa teringin... "

salad pilihan precious..

ade 4 ketul tp 2 ketul dah kena ngap... :p

mushroom soup..

well done sgt..smpi melegam :(

ini pilihan my bujang..

yg ini pun pilihan my bujang ..

i like..ada tuna & nenas :)

cheezeeyyyyy kan..!
suke ler tu..senyum smpi telinge :p

ala-ala ibu mithali ekeke :p

promote sungguh...patutnyer pizza hut kasi diskaun noo...

licin...alhamdulilah :)


baki yg tinggal...tapau bawa balik rumah. :D




dah lama combi tak pekena pizza hut.rasanye 3 bulan kot.so minggu lepas kami decide nak pi mkn pizza hut dekat gaya street.combi suka tempat tu sbb tak bizi sgt dan parking pun senang.jom kita layan gambo jek..sila-sila :D


layan jerr...



14 comments:

rumah kuning said...

amboi tajuk..... ambo pun teringin jugak.

TokNabe said...

Kalaulah dok depan mata memang kena ngap ler ni....

Suka yang Thai Seafood.

SYAbAR said...

ingatkan teringin nak babay kecil.. hahaha, sorry lawak je combi

azieazah said...

Gitu ler... bila sesuatu perkara lama tak buat, atau sesuatu menu lama tak jamah, memang ketagih kan?

I lak, Pizza Hutt tu tercongok elok jer kat belakang ofis, tapi tak plak heran nak pi makan... uishhh agaknya nak tunggu orang belanja kot.. Ahaks!

zeqzeq said...

senyummu semanis kuih

echah_syed said...

rumah kuning >> moh ler kite :)

echah_syed said...

toknabe >> tu pilihan my bujang.combi suke island supreme sbb ade tuna dan nenas :)

echah_syed said...

SYAbAR >> dah terlambat kot nak baby.tunggu cucu je ler :p

echah_syed said...

azie >> betul kalau mkn pree mmg sedapp :D

echah_syed said...

zz >> ayat menggode tuh :p

kuih gapo deh?? taik itik hehe.. :)

izan said...

combi,

yeah.... kita baru makan menu yang sama..... seb baik... kalau idak mau gesa keluar malam ni mencari... bila membayang keju yang ditarik seperti sarang tu... mmmmmm..... sedapnya.... hihi

p/s: tapi tengah lapar ni... rasa macam nak makan lagi... huhuhu

awieworld said...

selamt hari raya mama combi..

maaf le lama tak berkunjung ke blog mama nie...adoiyai...windu..huuh

moga happy selalu yer...(mmg happy nmpak mami sihat saja)...

alhamdulillah...wachaaa!!!!

echah_syed said...

izan >> yummy..!

kalau hari2 mkn dah teda umppph :)

echah_syed said...

awie >> salam syawal awie..

a'ah sama ler kite masing2 dah lame tak jenguk menjeguk..

mama sihat jer mcm dlm gambo kat sini :)

thnx masih ingat kat mama.