Wednesday, October 28, 2009

mancis yg bole dimakan...??

oat krunch dark chocolate..biskut baru dari munchys.ada berbagai flavour tp combi suke yg ini.dijual dgn harga rm7.90 sahaja. *harga sabah

dibungkus dlm pek mudah bawa & kiut mcm gini.ada 18 pek kecil semuanye.

yummy..! coklat chips yg diadun bersama oat.mmg rapuh serta rasa dia seakan biskut amos.


ermmm..cuba rasa mmg akan jatuh centa punyer wa cakap lu.. :p

~klik utk view pic~

ada kalsium & fiber serta yg penting sekali cop halal.biskut ni buatan malaysia bukan dari china.utk join contest klik sini


combi ternampak oat krunch ni semasa gi shoping barang dapur kat giant.sedang dipromosi skrg kerana combi rasa ini keluaran munchys yg terkini (disabah).huby mmg mkn oat setiap pagi so bila dia nmpk oat krunch teringin juga nak cuba.ada berbagai perasa tapi combi pilih yg ini sbb teruja nmpk coklat chips dia yg tertonjol kat atas biskut hehe..


mmg sedap ala-ala biskut amos yg dijual kat epot.betul bole cuba kalau tak percaya."kenapa tak percaya ka??" :D


*dlm hbeg beso combi mcm2 ada termasuk biskut ni.precious cakap beg doraemon :)


layan jerr..





16 comments:

zeqzeq said...

sedap cicah air suam,,coklat

lagi sedap bila ada yang suapkan

Jard The Great said...

oat bagus utk org yg diet.. ehehe

Dj Epoi said...

Tak pernah try!!!
Orang macam Gua nih.....memang patut ponk makan biskut2 cam nih heheheh

Tapi orang lelaki takder POKET DORAEMON KAK.....nak simpan kat ner? heheheheheheh

cerpelai said...

Glemer biskut tu dapat masuk dalam blog.. Mesti lepas ni beliau kena rajin prektis tandatangan surat peminat.. Hahahahaa..!!

azieazah said...

COMBIIIIIIIIIIII.....
nampak sedap dan enak aaarrr coklat tuuu...

tapi I memang sejak bertahun dah tak gemar biskut. Beli utk anak-anal jer..
agaknyer sbb masa I kecik2 dulu dah jenoh sangat makan biskut agaknya.. dulu kitaorang makan biskut yang beli dalm tin besar mcm tin minyak tanah tuu..

I makan biskut masa dalam pantang bersalin jer.. hehehee.. so U imagine berapa tahun dah I tak makan sekmekut..

azieazah said...

COMBIIIIIIIIIIII.....
nampak sedap dan enak aaarrr coklat tuuu...

tapi I memang sejak bertahun dah tak gemar biskut. Beli utk anak-anal jer..
agaknyer sbb masa I kecik2 dulu dah jenoh sangat makan biskut agaknya.. dulu kitaorang makan biskut yang beli dalm tin besar mcm tin minyak tanah tuu..

I makan biskut masa dalam pantang bersalin jer.. hehehee.. so U imagine berapa tahun dah I tak makan sekmekut..

zeqzeq said...

dah dah order dari combi..mencari HALAL..
(psst kalau lewat tiba saya makan jering rebus dah cukup pepagi)

faridmw said...

salam.. sedapnya nampak walaupon dah kenyang.. heheheh

TokNabe said...

Kalau lalu depan kilangnya menghala ke Muar memang wangi dengan bau sekitarnya. Mungkin tengah masak biskut kot....

abu muaz said...

saya sangat gemarkan mancis niiii...biskut coklat yang sedapppppp.

izan said...

combi,

iyelar.... izan kena kantoi... hehehe... tp tetap nk curi2 dtg jugakkk... tambah2 nampak coklat chip tu... mesti hbag combi .... bak "pantry" gitu... yeah...

hbag zan penuh ngan gula2 angin sekang ni... batuk lar combi uhuksss.....

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Saya baca posting combi ni minggu lepas, malam tu terus ke jaya jusco beli biskut ni. Sebab terliur beli combi kata sesedap famous Amos. Memang sedap... masa tgh menaip komen ni pun sy tgh makan biskut munchys ni. Hubby sy kata tak boleh lawan rasa Famous Amos, tp pada saya, kalau compare harga dan rasa dengan biskut amos tu, memang ada fight!

echah_syed said...

V.I.C @ D.I.A.N.A >> famous amos tu 100g jer dah rm8-rm9.tapi yg ini rm500g baru rm7.90.

mayb jenama amos tu yg buat dia mahal ekk.

iDAN said...

Produk Munchy memang sedap saya suka beli ketika pergi nonton, asyik makan Pop Cone jemulah pulak.

Cumanya biskut munchy ini boleh tahan harganya. Sebaiknya ada produk orang kita yang dapat menyaingi Munchy... namanya pun Munci... kenapa tidak jenama Murni ke, Normi ke atau Combi ke..!

echah_syed said...

iDAN >> COMBI brand utk baby car seat :)

gi carik kat baby dept dlm shoping complex :D

MUNCI ekk.a'ah kembar munchys ler tu :p

Anonymous said...

The first question you want to ask yourself is why you want to get a tattoo.
The traditions of a culture can be observed in its delicate patterns and designs.
Find the one that talks to you that calls out your name.


My webpage: linux-dubai.com