Tuesday, October 13, 2009

setahun sekali tanda ingatan..

kad raya pertama combi 1430H dari blogger hensem dak tawau..

thnx adry kerana susah payah kirim kad kat combi..apapun combi mengaku belum balas lagi.malasnye nak Q kat pos opis beli setem :(

yg ini dari sape lagi kan..kate org peghok mesti minat kat artis dari peghok juge.. :)

mama kiut amy mastura..

bersama famili..adriana,alvin & adalia.sgt comel gambo ni.i like :)

amy mastura mmg seorg artis yg sentiasa merendah diri & sgt menghargai peminatnye.

ada resepi biskut Quaker oats lagi.thnx amy kerana tiap-tiap tahun combi terima kad raya.

tanda ingatan dari shai & sis lin..

brooch yg sgt menawan kaler pepel lagik..thnx lin i like :)

pepel lagi..

dari shai..asal jupe dak sorang ni mesti ada je yg dia nak kasi :)

i like..pokok padi berserta bunga yg kaler oren tu.sgt kreatif.thnx shai :)

tanda ingatan dari kawan-kawan yg combi kenali dari maya.walaupun jauh belum bersua muka tapi rasa terjalin kemesraan itu tetap ada.semoga suatu hari nanti pnjg umo murah rezeki dapat jupe adry dan sis lin.insyaALLAH.

layan jerr..


10 comments:

Mak Su said...

maksu pun dpt kad raya dari adry, maaf adry, maksu akan cuba balas tawun akan datang :)

p/s: maksu rajin antar kad raya kepada artis masa di bangku sekolah, seronot bila dapat balasan :)

azieazah said...

Waaaaa.. best tu dapat kad raya dari artis.. Memang cute AMY tu.. anak2 dia pun comeyy..

Wow sorang lagi yg seJIWA (SEJAWA tak?) dgn saya.. minat PURPLE..

I jeles la tengok brooch tu.. lawo nyerrr...

zeqzeq said...

terima kasih echah Tak pamer kan kad raya saya..tak lawa..malu nanti..saya hantar awal ramadhan lagi..

echah_syed said...

maksu >> aritu dah ckp dgn dia combi mmg malas nak reply :)

combi join fan club amy mastura tu yg dapat kad raya tiap2 tahun.

echah_syed said...

azie >> a'ah pepel dimana-mana.i like red :)

kiut kan amy mcm bebudak jek.

echah_syed said...

zz >> jgn buat fitnah ekk.mane ade weiii !

sukati jek :(

azieazah said...

Kau lum kenal lagi cemana ZZ tu goda orang ECHAH ooiiii.... hahahahaha... lagi kau marah, lagi kau kene goda nanti...

echah_syed said...

azie >> takpe aku kuat iman..hiks (^_~)

Sis-Lin said...

sama2 mama..cuma tu je sebagai hadiah hari raya dr Lin..mama suke,lin lg sukeee...he he he

awieworld said...

amboi happynyer....tumpang..tumpang...