Friday, October 2, 2009

syawal 5 & 6 pt 2

masih setia dgn huruf P..

2 hero pojaan hati ku.. :p


aksi 'mengong' yg hanya bole dilihat disini.. :D


hehe.. masih kiut lagi kan.

penunjuk arah..gerenti tak sesat.


senget kepala dak stoberi tu sbb posing maut.. :D

tempat rehat yg cantek dihias lampu..

chalet P mempunyai 2 tingkat dimana 4 bilik berkembar 2 diatas dan 2 dibawah.

ape agaknyer yg buat huby teruja sgt tu..??

suke gambo ni..dan syg sgt kat org baju jalur pelangi tu..hiks :p


posing mokcik jgn tak posing..!



suasana senja beransur ke malam di pine resort sgt membuat hati teruja.bayu gunung yg dingin dengan lampu yg cantek sekeliling chalet aduhai...!


sgt sesuai utk org bermadu kasih..jom ler :)


layan jerr..




10 comments:

izan said...

combi,

indahnya ciptaan Tuhan.... tempat-tempat tu menarik sekali... menggamit rasa...

mcam berada di luar negara..
suka sangat tengoknya.... bilakan dapat kesana...

TokNabe said...

Rasanya kalau pegi ke sabah saya nak menginap kat situ. Dari gambar pun nampak lawa....

cerpelai said...

Untung Combi dapat famili suka berjalan..

Rugi bini gua pasal dapat gua yang tak suka berjalan..

Kehkehkeh..

abu muaz said...

Salam . Menarik sungguh alam kurniaan illahi ini. Sayangnya ada manusia yang rakus bersedia untuk mengondol apa saja untuk mengaut pulus.

pReciOus shaRihaNa said...

izan >> moh ler.. :)


......


tok >> sila-sila.. :D


......


cerpelai >> mmg rugi huhu... :(


......


abu >> begitu lah kehidupan didunia..yg kaya semakin kaya.

echah_syed said...

alamak..sori combi yg kat atas tu.salah id sbb guna laptop my precious :p

sebaliktabir said...

kena plan next year nih....tour guide dah ada...ermm...apa lg erk... heheheh

Mak Su said...

wow! meriahlah tempat ni, sesuai utk event romantika2 giteww :)

azieazah said...

ECHAH.. kita nak listkan blog awak kat blog kita yerrr...

nanti awak leh ler visit kita :>

http://azieazah-aa.blogspot.com/

echah_syed said...

azie >> thnx azie..jom link kat my followers :)