Thursday, May 22, 2008

baby boy... 220508 1.23pm



my new baby boy..sheikh aniQ fauzan

cute kan..aniQ baru berusia 5 hari dilahirkan ke dunia pada 120508 secara ceasarean sbb mamanyer mengalami high blood pressure.due date sepatutnyer 250508 tp aniQ lahir awal seminggu.

makin ramai anak tumpang combi..sengaja combi framekan kaler merah sbb aniQ boy dan tentu dia akan suke football kann..dannnnnnnnnnnn skrg merah sedang diraikan go red go red go red!

combi hadiahkan aniQ sepasang baju n mama aniQ pati haruan poleney utk luka jahitan diperut.

* lipstik maybeline n perfume body shop tu precious hadiah utk combi..baik hati precious ekk.maQASEH darl...

9 comments:

aNgRiAni said...

errrmmmm..tomeyyynyer..masih merah lagi tu...ni yg wat yani lagi nak mengandung nie...tapi yg sedeynyer masih takde lagi laa kak...ingat nak gi jupe pakar laaa... :-(

echah_syed said...

yani >> a'ah baru lima hari mase combi snap pic tu :)

sabo laa yani..bila tekanan lagi susah nak dapat..

relax.. byk mase lagi tuh :)

mmg cam gitu bila tak ready..mesti insiden..bila nak ssgt susah nak lekat :p

CikguZue said...

cutenyer...kecil lagi,kan.
*kissss kisss kissss*

pipi baby bagai wangian syurga...bila la nak dpt...

Jie said...

alahaiii...baru 5 hari..aku dah lupa la cam ne nk pegang baby kecik mcm tu...

echah_syed said...

cikgu zue >> lom ade bb ekk??

takpe dah dok dlm cuaca sejuk mesti tak lame lagi tu :p



jie >> mase aku snap baru 5 hari tau..

kecik sgt..geram aku tgk :)

Intan Rosnitta said...

K.Combiku...

Alahai comelnya...geram tgk. Ramai pulak geng2 dpt baby lately. Cam teringin la pulak :P

Esok plan apa plak K.Combi???

echah_syed said...

intan >> a'ah tu laa :)

intan bila lagi??


besok nak gi tgk narnia sblh ptg sbb pagi siadik ade majlis hari guru :D

insyaALLAH kalo tak ujan.

Lily.Lulu. said...

alalalala .. comey nya !!
congrats auntie !
:D

echah_syed said...

lily >> maQASEH yaa *hugs*