Thursday, May 1, 2008

pizza hut 010508 12.57pm



yezzaaaaaaaa! sempena labour day arini huby belanja kita makan pizza semalam..

cewahh terasa sgt dihargai walopun kita hanya domestic engineering sahaja..

grazie grazie darlin..luv u soo muchh ! *hugs n kises*

~ my precious tak dpt join mmg laa rase sedeh kan..tp smlm kita video koling n tak sabo nak jupe dia sem break nnt..mis her very muchh :(

24 comments:

Ziana said...

sedapnyeee mama!!!
:)

slamat coti² mama!
:)

muahsss
*hugs*

kunadzri said...

wowwiiii... marri mari mareee...!!! tengok pizza hut ni terasa nak odar juga laa....

pReciOus shaRihaNa said...

wah.
abh senyum dlm gamba!

aan lak bulat tol.
hikhik

x saba nk mkn piza free.
miss ya!

echah_syed said...

ziana >> tgk tu smpi bertapau sbb tak abis..mama order set meal 4 utk 4 org..bila precious takde tu yg ade baki.. :p

besok keroje then saturday coti lagi..:)

best best...

**hugs**




kunadzri >> jom jom jom odar... :p

pastu suh mem bayo :p




precious >> abah tu suke sokmo dpt video koling ngn ko.. :p

aan bulat??..mama punggggg :(

abis diet asik makanggggg jek :D

nnt kita gi ekk...sape yg jnji nak banjer arituh??

lala lalla lallala :D

* banjer gi secret resepi tauu..*

anaiz said...

wah kak combi,
akhirnya tercapai gak nak makan pizza. sedap yer. terasa nak pakai kupon plak gi makan. lapau la...

is said...

sedap yerrr...best la gi jalan2 ngan yang tersayang...hehe

Intan Rosnitta said...

aduhai...terasa mcm pizza hut tu memanggil2 intan la pulak!

K.Combiku...pas ni nak request mkn apa lg??? cik abg mesti ikut selera akak punya :P

pssstt K.Combi, cik abg nmpk muda belia bila senyum & pakai cap mcm tu ;)

azlanlin said...

Teringat mcm masa moda-moda dulu...kan yek? Yeppy-yeppy!

kunadzri said...

combi... mlm ni mem pi kota bharu... abg e banyak keje... malas punya pasai, kami dinner main odar saja... Terlioq punya pasai, abg e odar PIZZA HUT jugak... + chicken + mushroom soup... Haaa... baru la bole keje smp pagi...

Slurp... slurp... slurp...

Jie said...

ewahhhh...sakan korang bersantap..ade yg jelas meleleh air liur nengok tu..cian dia kan?

aku tak cuti..keje2...keje2...

penat sgt hari ni..

abg banje ice cream dgn ice cream soda je

echah_syed said...

anaiz >> jom jom jom pizza hut..:p

combi suke island supreme sbb tuna ngn nenas..pastu add stuf crust.. :D

betol ker speling combi tuu..mcm pelik jek :p

REDAHH JERR!


azis >> a'ah skali skala jek.. :)

azis org PB kann..kita satu kapai laa :D


intan >> kalo dia baca ni mesti kembang melebar..hiks

susahnyer nak senyum kalo bergambo..sama jek dorang adik beradik..

kdg2 precious ckp..mcm tak hepi jek walopun gi melancong..adehh nak kena gam gajah mulut precious nih :(

jom jom intan gi pizza hut !

agaknyer abg baca kot n3 combi kat bwh tuu..hehehh



azlanlin >> moda moda dulu mkn KFC jek sbb kat tepen lom ade pizza hut :p

yg lawakz tu daklan mkn pakai garpu n pisau..maklumlaa nak kontrol cungggg..hohoho

skrg ermm..'SAMPAI MENJILAT JARI..'*nasib tak jilat pinggan*


kunadzri >> huahua abg e tergode ekk..jom kita nyanyi sket..

"dari kerana pizza yg mempuyai kuasa..ooo abg e tergode,abg e tergode tgk pizza n terus oder.."

mmg yummy laa..cheese dia yg buat sgt teruja :D

kejam gak post pic kat sini noo :(


jie >> ice cream soda tu mase aku kecik2 dulu mmg fav..dlm botol kaca kann..

skrg dlm botol plastik..campur ngn air sirap sedapp tau..
hg try laa :p

ek elehh mcm aku tatau rahsia hartawan serendah..saja buat muka seposen..nyampess !

CikguZue said...

lama tak makan pizza hut punye...nak makan kena buat sendirik...huhu.
pizza hut di sini, kecik je ruphenye berbanding di M'sia. yg dah besar dibesar2kan lagik...

Abang Long said...

SYUKUR ALHAMDULILLAH, kerana masih dapat menikmati makanan diluar.

echah_syed said...

cikgu zue >> tak halal ker cgzue??

buat sendiri bole boh cheese byk2.. :p

skrg dah nek rege laa cgzue..sbb dia tak kecikkan saiz :(




abang long >> lame tak nmpk abg long... :)

maceh singgah sini.pekabo??

Lily.Lulu. said...

kita pon makan pizza jugak ari tuh auntie .. nyam nyammm !!

:)

echah_syed said...

lily >> ermmm abis diet kann :p

Mat Gebu said...

wahh..cuti2 pun melawat kawasan yeaa...caya lah datin..kira2nya kan kawasan mana yang bermasalah nihh (tapi jgn sebut kawasan perut ek, i sensetif..hahahaha).....maintain pp teluQ..caya lah kak combi!!

awieworld said...

wah. pizza..awie ngan kawan awie makan pizza domino kat mid valley baru2 nie...

lepas tu melantak makan kat William, kelana jaya...

mama datang la kl ni, leh jumpa n makan2 ngan kitorang...anak2 amam jugak..hehe

selamat hari pekerja...

manje said...

salam

nak jgk hhuhu

TokNabe said...

Yang lemahnya bila nengok orang makan ni... teringin nak nak makan sama. Bila yek last makan... eh! pukul 10 tadi.. ish..ish baru 2 jam. Tu ler.... alahan nengok makanan dan orang makan.

arsaili said...

salam..bestnya dapat makan piza

echah_syed said...

mat gebu >> lawat kwsn isi perut mat..

takpe sementara bole mkn kita REDAHH JERR..


awie >> mama nmpk hg mkn kat william punyer laa sedapp :p

insyaALLAH ade rezeki kita jupe ekk :)



manje >> jom jom manje :)



toknabe >> tu laa perut dah kenyang..tekak yg tak puas :p

sama laa kita.. :D



arsaili >> sedapkann..:p

suara said...

salam combi...
1st May... mmg spesel tarikh tu. dating pertama su dgn hubby selepas berutus surat selama 7 tahun... hehe

echah_syed said...

su >> yer ker??7 tahun lamenyer tuu :)

dah jodoh tak kemane ekk..


kakak combi bercenta 7 tahun..akhirnyer kawen org lain..

tp dia tak frustrated sbb dia sendiri yg minta break sbb alasan yg mmg munasabah..

mmg bukan jodoh dia sbb pompuan yg baik dah ditetapkan ALLAH dgn lelaki yg baik juge..

dia bahagia dgn 5 org cahayamata kini..