Tuesday, May 20, 2008

hepi hours 200508 5.49pm

BBQ lagi kat sini..bestlaa sgt.jom jom sape nak ikut!
posing time..!
ini kat kinabalu pine resort..mlm yg kita tido kat sana angin kuat n hujan la pulak..sejuk smpi demam combi dibuatnyerr :(
sejuk dan nyaman sbb betol2 dibwh kaki gunung kinabalu..kami sgtlaa teruja bila nmpk kelibat lembu black n white baka new zealand..teringat susu FERNLEAF.

tudung combi mcm nak tertanggal jek sbb angin kuat sgt..kalo org yg selim melim harus bole jd superman kot.. serius tau!
pic ni kat desa farm kundasang..sgt la cantek tmpt ni sbb ia terletak betol2 dibwh kaki gunung kinabalu..jln nak ke sana mmg teruk sket laa tp bila nmpk je pemandangan yg sgt cantek rase berbaloi laa sgt.


seluas saujana mata memandang berlatar belakang gunung kinabalu dgn putih salji air terjun..wow speechless bah!


rumput ragut lembu2 baka new zealand ni nmpk fresh dan hijau sbb baja asli dari najis dia sendiri hohoho :p

10 comments:

aNgRiAni said...

wow...memang tantkkkklaaa...akak dgn precious macam adik beradik...comeyyyyyyy... :p

Anonymous said...

tu mknenye p yg dh nk veteran..
atau mokcik vogue tu yg maken mudo kununnyer???

katakannnnnnnnnnnnnnn~!!!!!

~p

echah_syed said...

yani >> huahua yani..mcm adik beradik ekk :D

Lily.Lulu. said...

auntie .. last pic macam kat new zealand jer ...

cantik betol !!
:)

echah_syed said...

lily >> tu laa sejuknyer mcm kat new zealand jugak kot..

mmg cantek lily..walopun jln nak gi situ teruk sket laa :(

echah_syed said...

p >> hohoho gelak guling2 ni:p

tau takpe..lalalalla :D

Ziana said...

cantikkkkkkkkkkk!
mcm kat oversea...
:)

mcm kat NZ kan
:)

echah_syed said...

ziana >> pic kat desa farm tu mcm new zealand sbb cuaca n pemandangan tu cantik sgt kakdik :)

Jentayutiara said...

best nya tmpt nie... nk p la, ada sapa2 leh pinjamkn sayap tak?

echah_syed said...

kuina >> ade airasia vs mas :P

lalalla :)