Wednesday, May 7, 2008

hohoho... 070508 10.07am

merah itu membara..

merah itu semangat..

merah itu berani..

merah itu ceria..

merah itu menarik..ye ke??

dan jgn lupe darah kita juga merah..

sume yg baik2 tentang merah jika kita sentiasa positive thinking laa kann..

yg tak baik tu..ade ke?? forget it !

~ my bodyguard aka teman setia ku..nmpk garang tak berbaju merah??
~ masih kat sabah tea nalapak ranau.

12 comments:

Intan Rosnitta said...

Merah - sehangat asmara ;)

aNgRiAni said...

merah itu seksi kan kak...akak dgn abg memang a loving couple...muaaahhhssss...

aNgRiAni said...

akak...yani dah wish laaa...dia masih sibuk kot...hehehehe...thanks akak sebab info ini...muaaahhhsss...

echah_syed said...

intan >> betol intan *thumbs up*



yani >> seksi ekk..kalo yg pakai tu seksa camner??

harap begitu laa sehingga kehujung nyawa.aminn..

a'ah yani..dia kebizian arini,besok,lusa,tulat..hanya dia je yg tau bila tahap kebizian ni akan terhenti :p

tak gitu abg e??

cari mkn kan abg e :)

suara said...

merah... suka tengok tapi tak suka pakai. memang warna yang su paling ngelak utk pakai terutama masa belajar dulu... huhu. bila dah keje cuba gak pakai, tapi masih kurang selesa. dlm training bulan lepas, ada cerita ttg personaliti individu dan warna. seronok belajar ttg personaliti diri sendiri dan orang lain... :)

Jie said...

merah..aku pn tgh pakai tshirt merah...hiks...aku pn suka kaler merah

echah_syed said...

su >> merah ade yg ckp ego..

suke tonjolkan diri..

keras hati dan mcm2 lagik laa..

tp terpulang pd persepsi masing2..

combi suke sume kaler melainkan pink..

pink terlalu sweet laa..segan plak :p


jie >> huahua..aku pakai pepel arini :p

merah kalo baju ok per..jgn suar merah dah ler :p

nnt jd jaafar onn or dato daud kilau :D

Abang Long said...

Kalau cikgu tanda buku latihan dengan pen merah ...

echah_syed said...

abang long >> huhuhu..ade laa yg kena piat tinger ni :p

Ziana said...

mama..
dah mcm penyokong MU dah
:)

merah itu menawan!
:)

echah_syed said...

ziana >> mase ade beckham dulu :p

merah itu gemilang!

suara said...

Combi... merah yang dikatakan oleh speaker masa training tu ialah, mmg jenis org yg berupaya menarik perhatian orang lain sbb mrk biasanya orang yang penuh dengan keyakinan dan berpendirian tegas. Disebabkan mrk ada keyakinan yang tinggi, mrk terdorong untuk bercakap dgn jelas dan straight fwd. Kalau dalam kumpulan warna, mrk memang punya kelebihan tersendiri untuk menjadi pemimpin disebabkan penonjolan diri yang lebih berbanding pemilik warna lain.

Setiap warna mmg punya keistimewaan tersendiri, punya kelebihan yang berbeza dan sesuai menjadi pemimpin untuk tugas dan situasi yang berbeza.

Selamat berhujung minggu Combi!! :)