Monday, May 12, 2008

welcome home precious...120508 9.11am

hari ni my precious balik sabah...( 9pm mlm ni smpi kk)

dah 4 bulan tak jumpe..rindu sgt !

tapi sms, kol n video kol hari2..ermm nnt ma nak claim tau..bila tu??lame lagi laa..hiks :p

mase yg ade sebulan lebih ni kami akan buat sesuatu yg sgt xcited sebagai mengisi masa bersama..

julai precious balik semula ke s.alam..

bermula sem baru..dan sume semakin mencabar..

hopefuly sume dipermudahkan oleh yg esa..amin.

*hugs & kises*

14 comments:

Intan Rosnitta said...

Welcome Home Precious!

mama ranggie said...

semoga semuanya selamat ya!

aNgRiAni said...

yeahyeahyeahyeah!!! mesti akak conok sgt² kan...bestfriend forever & ever dah nak pulang... :p

muadzlife said...

woohoo sgt seronok kan..anak nak balik..
hmm ada hidangan istimewa lar malam nie ...hehhehee

ok selamat 'bersama2'...muahssss

CIKGU PANJI said...

Wow..
Mlm ni ada le dua beranak tu tak tidur sampai 2 pagi.Maklumle,byk cerita nak dikongsi. Selamat berbahagialah ye. Salam utk anaknda

echah_syed said...

intan >> tak sabor ni..:p




mamaranggie >> insyaALLAH.maceh yaa :)




yani >> sama laa prasaan tu mcm ko nak jupe sikakak bila balik dr outstation :p



muadz >> a'ah maksu..sama mcm prasaan maksu tak sabo nak jupe budak2 bila balik dr obersi arituh kan kan.. :D

dia ajak gi delibake mmlm buta..rasenyer dah tutup kot :)

echah_syed said...

cikgu panji >> rasenyerr dah :p

takut dia yg membuta dulu sbb penat traveling.. :D

CikguZue said...

hilang la rindu,ek..

selamat kembali precious.

manje said...

welcome back precious...selamat bergembira bersama2... :) kite pon tumpang gembira ngan combi dan anak2...

>> selamat hari ibu combi <<

Ziana said...

best nye Precious nk balik!!!
sure byk aktvt yg dh di plan nih kan...
:)

syok nye!!

anaiz said...

welcome home..
wah best la kak combi. nanti tak la sunyi. mesti senyum je kak combi. hehe..

echah_syed said...

cikgu zue >> a'ah smlm smpi kul 3am kami borak..kalo ikut mmg takmo tido tp dah kena warn ngn abe.. :p


'ma..tdo besok ngadu pening laa..mabuk laa..' :)

dia jeles laa tu :D



manje >> maQASEH yaa..

epi mom's day tuk manje gak..dah jd mama gak kan.. :p

mama tuk anak2 sedara..hehehh


ziana >> a'ah kakdik..

~ nak gi kundasang..

~ nak gi beli baju..

~ nak gi mkn seafood..

~ nak buat cupcakes..

~ nak gi potong rambut..

sume dia nak buat!adehh :D



anaiz >> mmg pun ready nak kena bebel ngn abahnyer jer ni..sbb asik borak smpi subuh.. :(

suara said...

Salam combi...

Eh... ana blaja kat Shah Alam erk? UiTM ke? Bila Combi nak turun sini? Kalau ada rancangan nak ke sini, bagitahu lah Su, boleh datang rumah... nanti Su bawak Combi makan nasi ayam tersedap kat Shah Alam. :)

echah_syed said...

su >> slm su..

a'ah uitm s.alam.yer ker??ktne tu??

su dok s.alam ekk.insyaALLAH su tapi tak janji yer sbb maklumlaa bila balik selalu patah kaki.. :p

maQASEH su *hugs*