Thursday, May 15, 2008

luv choco... 150508 10.03am

combi nak minta maaf sbb tak dpt ziarah balas ke umah kengkawans ..combi kebizian sket dua,tiga hari ni..curik2 masuk blog kjap jer sbb mis u ols :)

insyaALLAH selepas ni combi akan claim mane2 umah yg combi tak ziarah.luv choco kat n3 ni special utk anda sume.maQASEH utk yg masih sudi singgah .

frenz 4 ever !

*BIG HUGS*

11 comments:

Jie said...

tak moh gambo.....tak moh

nk yg real...yg buleh telan

---> kelat said...

hehehe... jadi ler kakJie... ade gak yg mau kasikkk... kita jamu mata jerk... ekekeke... kelat ade ole2 dari melaka utk mama dan jugak kengkawan yg lain tmasok kakJie tau... ti bebila free... amik yek... take care... muahsss

Intan Rosnitta said...

K.Combiku...

Kebizian yg terlampau ek? Pi ronda2 kat mana lepas ni?

Nanti kalau jumpa akak nak claim "luv choco" yg real pulak! hihi ;)

CikguZue said...

selamat membizikan diri lagi...

Ziana said...

amboi mama...
bz ek?

xpe...
nnt kite borak2 ek :)

echah_syed said...

jie >> huahua..yg ori kena order dulu laa :p



kelat >> amboi jauhnyer ole2 dari melaka ekk :)


intan >> yg cam gini kena order kat obersi kalo vochelle bole laa :D


ziana >> a'ah kakdik..nnt ekk kita borak :)

echah_syed said...

cikgu zue >> tu laa bukan selalu kann.. :p

Jentayutiara said...

bz yer... tak po tak po tp jgn sampai trlupa mkn ya! hehehe

echah_syed said...

kuina >> mcm sindir jek..huhuhu :(

combi kalo dok kat kutub utara bole tahan sebulan tak mkn tauu..

sbb lemak bole ganti makanan hohoho :p

Nikli said...

sedap nampak coklat nehh..
:)

Lily.Lulu. said...

alahai auntie .. cedapnyaa cokelat.
nak !!