Tuesday, May 13, 2008

ole-ole dari precious.. 130508 9.40am

110508~ 8pm

precious : slm ma..

combi: ws..ktne?

precious : kt hostel ni..ma nak kirim beli ape besok ana balik?

combi : ermm..ape ekk

precious : aritu ma ckp nak dunkins donuts kan..

combi : bole ke??tak susah ko ker??

precious : no problem nnt ana beli..

combi : camne nak bawa..nnt hancur smpi sini

precious : takpe hancur pun bole mkn laa..

dia nak tunai hajat combi nak'rase' DD tuu. balik sana nnt pun bole beli..tp dia ckp lmbtlaa mama dpt 'rase' :p

alhamdulilah..combi nmpk precious sgt 'takecare' kat combi n huby.combi sgt terharu sbb tunggakkan elaun bln mac yg lalu.. dia beli kan combi n abahnyerr supplement..kalsium n evening primrose oil.( kalo dia kol mesti tanye.."ma jgn lupa mkn suppliment tu yaa')

combi selalu berdoa biarlah dia kekal menjadi anak yg baik smpi bila2..amin.

plan dia :


~ nak gi kundasang..tido kat pine resort

~ nak window shoping ngn mama sbb dah lame tak gi

~ nak gi delibake

~ nak gi pizza hut sbb aritu gi dia tak ikut..

~ nak gi putra seafood

~ nak gi potong rambut

~ nak gi tempah baju raya

~ nak gi labuan jumpe cikgu lama dia..

adehh byknyerr plan dia..tatau sempat ke idak sbb cuti sebulan lebih jer :)

nota jari : DD tu mmg hancur..hohoho :p

11 comments:

Intan Rosnitta said...

Harap2 precious x lupa jasa parents dia sampai bila2... InsyaAllah.

~ Intan tumpang happy tgk kasih sayang akak anak beranak ~

CIKGU PANJI said...

Dah makan DD ke? Tak ngajak pun kita.Habis ke sesorang je makan...

Jie said...

nak sikit DD tu

bzje..mentang2 dah ade kawan kt rumah

anaiz said...

kak combi,
mmg hancur la DD tuh. jauh perjalanan kan. hancur pun hancur la. janji leh makan. hehe..
byk nyer plan precious. nanti update kasik tau ker..

echah_syed said...

intan >> harap begitulaa intan.maceh yaa :)

doa combi along n adik pun nnt jd anak yg baik.




cikgu panji >> tak abis laa manis sgt :p

ade dlm esbox..tatau bila nak abis tuu :)



jie >> kat sabah lom ade DD.. :)

aku suh beli sket jer..tp dia beli byk sgt pulak..tersadai dlm esbox :p

aku bz sbb dok lyn dia borak..

satu lagi..anak kwn aku dah deliver baby boy..jd anak dia yg dua org tu lepak sini..tu yg riuh rendah umah aku..:D


anaiz >> mmg pun byk plan dia..rase mcm tak smpt nak cacth up kot :p

yg wajib dia nak gi labuan sek lame sbb nak jumpe cikgu cikgi kat sana.

manje said...

manje pon nak tumpang hepi baca cite precious ngan mama dia... :)

muadzlife said...

sempat rasanya tu combi...boleh punyer...

sy pun doakan dia kekal begitu :)

echah_syed said...

manje >> cite mcm budak tadika kann :p

sume pun dia ndak..tamak tol :D



muadz >> tu laa ni musim adik dia mid-sem exm..jd kena berkorban dulu tgu smpi abis baru bole gi jjln :)

insyaALLAH maksu.maQaseh yaa *hugs*

suara said...

Lain kali mintak dia belikan Big Apple Donut pulak. Sedaappp...

echah_syed said...

su >> yer?? tp yg ni pun masih ade dlm esbox..tak abis pun :)

combi juz nak try je..tp mcm bkn taste combi laa..sedap lagi donat yg kita buat sendiri..hiks

aNgRiAni said...

kak...perancangan nak dating² dgn yani takde ker? hehehehe :p...kalau kiter bertiga ni dok semeja mesti gempak kan...macam kembar tiga!!! cabutttttttttttt...